• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim düzensiz...

dove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
3.310
4
0
Diyarbakır
Herkese merhaba,
14 yaşından beri 5 yıldır adet görüyorum. İlk 2 yıl yaklaşık 45 günde bir oluyordu, yeni başladığı için düzensizlikler olacağını biliyordum. Ama özellikle bu son sene düzene girip 30 günde bir olmaya başlamıştı. (yaklaşık 7-8 gün sürüyor regl dönemim, eskiden miktarı da çok olurdu ama şimdi öyle değil)

Ve şu son 3 aydır yine düzenli değil :(

özellikle bu ay tam 45 gün vardı iki adetimin arasında! Bu da bende şişkinlik, sivilce vs. ve sinirlilik yapıyor. Üstelik her dakika acaba olacak mı? Dışarıda yakalanırsam ne yaparım diye stres sahibi oluyorum. çünkü başladığını da anlamıyorum.

Sizce jinekologa gideyim mi? Gidersem bunun bi tedavisi var mıdır? Yoksa daha düzenli olmaması normal mi?

kuru soğan ye düzelir yemeklerin yanında

kuru soğan ye düzelir yemeklerin yanında

canım mide problemim var. midem soğana karşı çok hassas. Birazcık kuru soğan yesem bile bütün gece ya midem bulanıyor ya istifra ediyorum.. fisfisfis

ama soğanın işe yaradığını ilk kez duydum çok ilginç, akannehir aynı problemi yaşayan bir arkadaşım var ona söylüycem... teşekkürler yorumun için..

soğan suyu içsen..hem tatsız hemde içilmeyecek kadar kötü değil tadı..tatsız ,acı da değil..bence dene..2 bardak klorsuz su kaynadıktan sonra 4 e yada 6 ya kesilmiş ( dış kabuğu kahverengi olan orta boy soğan ) kuru soğanı soyup atıyorsun.kapağı kapatıyorsun ve 5-6 dk kaynıyor..altını kapat ve ılık olana kadar bekle sonra iç..ibrahim saraçoğlunun kürü soğan kürü..hem iltihabı söküyor hemde rahmi temizliyor hemde adetleri düzene sokuytor kistleri yok ediyor..15 gün devam et..öteki ay da adetinden 10 gün önce başla 10 gün iç
birde hayıt suyu içebilirisn ama uzun zaman içmen gerekir..6 ay falan düzenli

ha bu arada arkadaşlar ben bunun ikisini içtim..geçen yıl makattan kan geliyordu ve çok ağrım oluyordu..sanki içeriden bişi batıyordu..1 yıldır kan olayı yok ama yine bişi batıyormuş hissi vardı ,tuvaletten sonrada biraz ağrım olurdu..hangisi iyi geldi bilmiyorum ama hayıtı 1 ay kullandım ve soğan suyuna başladım o ara( hayıtı hala içiyorum) bağırsaklarım acayip yumuşadı ,batma hisside ortadan kayboldu..artık hangisi fayda sağladı bilmiyorum:))ben ne için içtimmmmmmm neye iyi geldi.))işe bakın...soğan suyu ve hayıtı birlikte içtim

Son düzenleme:
soğan suyu içsen..hem tatsız hemde içilmeyecek kadar kötü değil tadı..tatsız ,acı da değil..bence dene..2 bardak klorsuz su kaynadıktan sonra 4 e yada 6 ya kesilmiş ( dış kabuğu kahverengi olan orta boy soğan ) kuru soğanı soyup atıyorsun.kapağı kapatıyorsun ve 5-6 dk kaynıyor..altını kapat ve ılık olana kadar bekle sonra iç..ibrahim saraçoğlunun kürü soğan kürü..hem iltihabı söküyor hemde rahmi temizliyor hemde adetleri düzene sokuytor kistleri yok ediyor..15 gün devam et..öteki ay da adetinden 10 gün önce başla 10 gün iç
birde hayıt suyu içebilirisn ama uzun zaman içmen gerekir..6 ay falan düzenli

ha bu arada arkadaşlar ben bunun ikisini içtim..geçen yıl makattan kan geliyordu ve çok ağrım oluyordu..sanki içeriden bişi batıyordu..1 yıldır kan olayı yok ama yine bişi batıyormuş hissi vardı ,tuvaletten sonrada biraz ağrım olurdu..hangisi iyi geldi bilmiyorum ama hayıtı 1 ay kullandım ve soğan suyuna başladım o ara( hayıtı hala içiyorum) bağırsaklarım acayip yumuşadı ,batma hisside ortadan kayboldu..artık hangisi fayda sağladı bilmiyorum:))ben ne için içtimmmmmmm neye iyi geldi.))işe bakın

bunu deneyebilirdim aslında. :( yurtta yaşıyorum ben ve bu suyu hazırlama olanağım yok malesef. Ah keşke yaz tatilinde bilseydim :(
yine de denemeye çalışıcam. ilaç kullanmaktan iyidir sonuçta şakkıdı

kadın doğuma gitsen, hala düzensiz mi bilmiyorum ama...

Back