- 22 Ağustos 2022
- 4
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi asya vural
Arkadaşlar temmuz ayında erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ondan sonra o ay içindi 3 gün gecikerek hasta oldum ama bu ay bişey yaşamadım adetim 4 gün gecikti neden olur sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişkiye girmediğiniz aydan hamilelik için gecikme yaşadığınız düşünmüyorsunuz değil mi ?Arkadaşlar temmuz ayında erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ondan sonra o ay içindi 3 gün gecikerek hasta oldum ama bu ay bişey yaşamadım adetim 4 gün gecikti neden olur sizce
Cinsellige dair sıfır bilgileri olmasina ragmen cinsel iliski yaşıyorlar. Korunmuyorlar. Ustune adet oldugu halde 1 ay sonra hamilelik korkusu yasiyorlar. 3 kuruşluk şey, bir test alip yapmiyorlar. Burda gelip konu açıyorlar. Ya sabir ya rabbiii
Geçen ay korunarak ilişki yaşadım zaten bilip bilmeden konuşmayın korunarak ilişki yaşadıktan sonradan o ay içinde adet oldum ama bu ay bişey yaşamama rağmen adetim gecikti 4 gün olur diye düzgünce soruyoruz insanlara böyle cevap vericekseniz hiç vermeyinCinsellige dair sıfır bilgileri olmasina ragmen cinsel iliski yaşıyorlar. Korunmuyorlar. Ustune adet oldugu halde 1 ay sonra hamilelik korkusu yasiyorlar. 3 kuruşluk şey, bir test alip yapmiyorlar. Burda gelip konu açıyorlar. Ya sabir ya rabbiii
Sonuc ne oldu kuzuGeçen ay korunarak ilişki yaşadım zaten bilip bilmeden konuşmayın korunarak ilişki yaşadıktan sonradan o ay içinde adet oldum ama bu ay bişey yaşamama rağmen adetim gecikti 4 gün olur diye düzgünce soruyoruz insanlara böyle cevap vericekseniz hiç vermeyin