- 3 Aralık 2024
- 9
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi eboliniz-1
Canım teste göre gebelik var görünüyor testin markası nedir ?
Comfort daha yeni yaptım 1 saat önce böyle çıktıCanım teste göre gebelik var görünüyor testin markası nedir ?
Valla var gibi duruyor canım allahtan artımed felan değil yalancı pozitif çıkarıyor genelde bence fazla bekleme git kan ver gecikmen felan var mıComfort daha yeni yaptım 1 saat önce böyle çıktı
Adetim bugünle beraber 3 gün gecikti ondan dolayı hemen test yaptım böyle çıktıValla var gibi duruyor canım allahtan artımed felan değil yalancı pozitif çıkarıyor genelde bence fazla bekleme git kan ver gecikmen felan var mı
Gecikmemiz aynı benimde 3.gün gecikmem test yapıyorum negatifAdetim bugünle beraber 3 gün gecikti ondan dolayı hemen test yaptım böyle çıktı
Seninde test sonucun benim gibimi yoksa hiç mi çizgi çıkmıyor ay ben şuan doktora gidip vermek istiyorum heyecandanGecikmemiz aynı benimde 3.gün gecikmem test yapıyorum negatifyarın gidip kan vereceğim sağlık ocağında bence sende vermelisin
15 17 19 22 23 26 29 Kasım beraberlik oldu tuttuysa bu tarihler arasında birinde tuttuAdetim bugünle beraber 3 gün gecikti ondan dolayı hemen test yaptım böyle çıktı
Aşkım bende direk tek çizgi çıkıyor siliklik bile yok geç döllenme olabilir yazdı bi kaç kişi buradaSeninde test sonucun benim gibimi yoksa hiç mi çizgi çıkmıyor ay ben şuan doktora gidip vermek istiyorum heyecandan
Direk kan vermeye git en sağlıklısı öyle olacak gibiAşkım bende direk tek çizgi çıkıyor siliklik bile yok geç döllenme olabilir yazdı bi kaç kişi burada
Amin canımın içiHayırlısı hakkımızda güzel Haberlerini bekliyorum
Yarın gideceğim bakalımDirek kan vermeye git en sağlıklısı öyle olacak gibi