- 19 Ocak 2023
- 22
- 3
- 20
-
- Konu Sahibi Vildangizliuye
Anladım teşekkürler o zaman sadece hamile olma ihtimalim çok tedirgin ediyo adetin gecikme yapacagini biliyordum ama içim içimi yiyorTüm adet düzenini vücudundaki hormonları gayet değiştirebilir.
İhtimalin yok gibi bir şey:)Anladım yine de teşekkür ederim ama hamile olma ihtimalim çok düşük değil mi bunun için endişe ediyorum surekli
Anladım çok teşekkür ederim henüz ilk defa böyle biseyle karsilasinca çok tedirgin oldum :)İhtimalin yok gibi bir şey:)
Ilişki üzerinden 22 gün geçmiş. Sonuc kesin çıkar. Marka bilemiyorum eczaneye sorarsınız. Erken gebelik testlerini çoğu kişi önermiyor onu biliyorum. Normal kaset test yapınBirkaç gün daha bekleyip idrar testi yaparım o zaman en azından için rahat etsin, kesin sonuç verir değil mi ya da önereceğiniz bir gebelik testi markası varsa onu yapayim
Anladım teşekkür ederim bı bakarım birkaç gün sonraIlişki üzerinden 22 gün geçmiş. Sonuc kesin çıkar. Marka bilemiyorum eczaneye sorarsınız. Erken gebelik testlerini çoğu kişi önermiyor onu biliyorum. Normal kaset test yapın
Ben endişe edeceğiniz bir durum görmüyorum. Adet tarihiniz yaklaştığı için vücudunuz bu tür tepkiler veriyor. Korkmayin. Yaptığınız davranışların arkasında durun. Dünyanın sonu değil. Düşünceler çok tehlikeli. Kendinizi telkin etmeye çalışın.Anladım teşekkür ederim bı bakarım birkaç gün sonra
Son zamanlarda adet günüm yaklaştığı için de ufak ağrılar gelip gidiyo karnıma, ve göğüs hassasiyetim de var regl belirtileri var ama regl yok bu yüzden endişe ettim eğer gelmezse gidip test alırım ama sizce hamilelik ihtimalim düşük mü çok endişe ediyorum
Ben endişe edeceğiniz bir durum görmüyorum. Adet tarihiniz yaklaştığı için vücudunuz bu tür tepkiler veriyor. Korkmayin. Yaptığınız davranışların arkasında durun. Dünyanın sonu değil. Düşünceler çok tehlikeli. Kendinizi telkin etmeye çalışın.
Korkma kullandigin ilac hormon ilaci malum reglde hormonla alakali gecikmesi normal yani ama icin rahat etmiyosa test yap hangi markayi kullanirsan kullan gebelik varsa pozitif sonuc verirBirkaç gün daha bekleyip idrar testi yaparım o zaman en azından için rahat etsin, kesin sonuç verir değil mi ya da önereceğiniz bir gebelik testi markası varsa onu yapayim
Anlamadim kac kişiyle iliskiye girdin en son sevgilim falan yazmişin dogrumu anladimMerhabalar konuya hemen girecegim
En son adetim 24 Aralıkta oldu genelde düzenli adet olurum ve 30 Aralık'ta bir ilişkiye girdim korunmali şekilde gerceklesti ama en son sevgilim prezervatifin içine boşalınca hemen icimden çıkmadı biraz öyle bekledik ardindan penisi kuculunce kendilinden çıktı ve prezervatifin içimde kaldığını farkettim ama uc kısmı (takarken aşağı doğru kaydirdigimiz yuvarlak olan dış kısmı) dışarıdaydi ama yine de spermler akiyordu ağız kısmından dışarı doğru normal olarak. O şekilde çekip çıkardık. Icime gelip gelmediğinden emin değiliz ama 15-16 saat sonra yine de bir ertesi gün hapı aldım(ertes72) ve ictim. Hapı aldıktan 4 gün sonra aynı regl gibi kanamam oldu ve 6 Ocak ovulasyon günümdü o günü de kanamali gecirmis oldum yani. Şu an reglim 1 gün gecikti son günlerde hafif kasik agrilarim oluyo sonra gidiyo, psikolojik mi bilmiyorum ama yine de sormak istedim içim içimi yiyor daha fazla stres oluyorum lütfen yardım edin
merhaba,Merhabalar konuya hemen girecegim
En son adetim 24 Aralıkta oldu genelde düzenli adet olurum ve 30 Aralık'ta bir ilişkiye girdim korunmali şekilde gerceklesti ama en son sevgilim prezervatifin içine boşalınca hemen icimden çıkmadı biraz öyle bekledik ardindan penisi kuculunce kendilinden çıktı ve prezervatifin içimde kaldığını farkettim ama uc kısmı (takarken aşağı doğru kaydirdigimiz yuvarlak olan dış kısmı) dışarıdaydi ama yine de spermler akiyordu ağız kısmından dışarı doğru normal olarak. O şekilde çekip çıkardık. Icime gelip gelmediğinden emin değiliz ama 15-16 saat sonra yine de bir ertesi gün hapı aldım(ertes72) ve ictim. Hapı aldıktan 4 gün sonra aynı regl gibi kanamam oldu ve 6 Ocak ovulasyon günümdü o günü de kanamali gecirmis oldum yani. Şu an reglim 1 gün gecikti son günlerde hafif kasik agrilarim oluyo sonra gidiyo, psikolojik mi bilmiyorum ama yine de sormak istedim içim içimi yiyor daha fazla stres oluyorum lütfen yardım edin