REGLIM 1 GUN GECIKTI ACIL CEVAP HAMILE MIYIM

biraz daha ayrıntı verseydiniz keşke video falanda atsaydınız daha net anlardık. burda gebelik testi olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum keşke bende sizin gibi internetten gebelik testi yapıp anlasaydım

Birkaç gün daha bekleyip idrar testi yaparım o zaman en azından için rahat etsin, kesin sonuç verir değil mi ya da önereceğiniz bir gebelik testi markası varsa onu yapayim
Ilişki üzerinden 22 gün geçmiş. Sonuc kesin çıkar. Marka bilemiyorum eczaneye sorarsınız. Erken gebelik testlerini çoğu kişi önermiyor onu biliyorum. Normal kaset test yapın

Ilişki üzerinden 22 gün geçmiş. Sonuc kesin çıkar. Marka bilemiyorum eczaneye sorarsınız. Erken gebelik testlerini çoğu kişi önermiyor onu biliyorum. Normal kaset test yapın
Anladım teşekkür ederim bı bakarım birkaç gün sonra
Son zamanlarda adet günüm yaklaştığı için de ufak ağrılar gelip gidiyo karnıma, ve göğüs hassasiyetim de var regl belirtileri var ama regl yok bu yüzden endişe ettim eğer gelmezse gidip test alırım ama sizce hamilelik ihtimalim düşük mü çok endişe ediyorum

Ben endişe edeceğiniz bir durum görmüyorum. Adet tarihiniz yaklaştığı için vücudunuz bu tür tepkiler veriyor. Korkmayin. Yaptığınız davranışların arkasında durun. Dünyanın sonu değil. Düşünceler çok tehlikeli. Kendinizi telkin etmeye çalışın.

Çok teşekkür ederim öyle yapmaya calisicam umarım soylediginiz gibi olur ve hamile değilimdir tekrardan teşekkürler:)

Birkaç gün daha bekleyip idrar testi yaparım o zaman en azından için rahat etsin, kesin sonuç verir değil mi ya da önereceğiniz bir gebelik testi markası varsa onu yapayim
Korkma kullandigin ilac hormon ilaci malum reglde hormonla alakali gecikmesi normal yani ama icin rahat etmiyosa test yap hangi markayi kullanirsan kullan gebelik varsa pozitif sonuc verir

Anlamadim kac kişiyle iliskiye girdin en son sevgilim falan yazmişin dogrumu anladim

merhaba,
seninle aynı durumu yaşadım diyebilirim. reglim çok düzenlidir 26 günü 1 gün geçmez. 28 aralıkta regl oldum. normal şartlarda tekrar 22 ocakta olmam gerekiyor du. reglimin 5. günü yani 1 ocakta ilişkim oldu. prezervatif ile korunuyorduk ama yırtıldı. 7 saat sonra ertes72 aldım 3 gün çok hafif kasık sancısı oldu. 1 hafta sonra yani 8 ocakta tekrar regl oldum. ilk 2 gün kahverengi leke şeklinde geldi sonra normal kanamay döndü. 5 gün sürdü bitiminden yaklaşık 1 hafta sonra yani 22 ocakta regl olmam gereken tarihte tekrar regli oldum. yine kahverengi leke ile başlayıp normal kanamaya döndü. ilişkiden 3 hafta sonra beta hcg yaptırdım negatif geldi. ilaç yüksek dozaj progestoron hormonu içerdiği için adet düzensizliği zaten beklenen bir durum. hiç bir ağrı sızı fazla kanama miğde bulantısı gibi yan etkiler olmadı. sadece ödem yaptı bende. herkeste yan etkisi farklıdır. endişelenmene gerek oldugunu düşünmüyorum yine de içinin rahat olması açısından beta hcg en sağlıklı sonucu verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…