- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi yagmurkardelen
Hep mi bu şekilde oluyor benim ilk defa kahve rengine döndü kist olsa regli olmam gecikir falan demeyr başladım aklimda deli sorularBenim hep öyle olur normal geldi bana
Değilse De yorum okuyup ogreneyim bari hahahahh
Hep mi bu şekilde oluyor benim ilk defa kahve rengine döndü kist olsa regli olmam gecikir falan demeyr başladım aklimda deli sorular
Ay nedir bu bizdeki şekil anlamadım ki bukalemun gibi olduk insallh baska kizlar dada vardir belki fikri olan da oğrenmiş oluruz ama sanırim senle ben aynıyizBenim hep öyle olur
Öncesinde kahverrngi leke şeklinde sonra tam sökülür adet olurum bitince de yine kapanış kahverengi ile
Kahverengi kırmızı kahverengi haahahah
Ay nedir bu bizdeki şekil anlamadım ki bukalemun gibi olduk insallh baska kizlar dada vardir belki fikri olan da oğrenmiş oluruz ama sanırim senle ben aynıyiz
Benim de ilk defa böle olunca şaşrdim ozaman normal demektir bilgilenmiş olduk teskkur ederim desteğin içinBenim çoook uzun zamandır böyle
Sorun olsa şimdiye çıkardı diye düşünüyorum ahahah:)
4.gün normal regliden sonra lekelenme şeklinde devam etti kahve rengine döndu ilk defa oldu buyuzden merak ettimKan taze değilse kahverengi olur. Ayrıca o lekelenme değil, adet kanaması.
Öncesinde kahverrngi leke şeklinde sonra tam sökülür adet olurum bitince de yine kapanış kahverengi ile
Kahverengi kırmızı kahverengi haahahah
kızlar benim de her zaman böyle olur ama benim çikolata kistim var ondan böyle oluyor sanıyordumAy nedir bu bizdeki şekil anlamadım ki bukalemun gibi olduk insallh baska kizlar dada vardir belki fikri olan da oğrenmiş oluruz ama sanırim senle ben aynıyiz
Google amcaya sordum regliden sonra gelen kahve rengi lekelenme normalmişkızlar benim de her zaman böyle olur ama benim çikolata kistim var ondan böyle oluyor sanıyordumsizde yoksa o zaman kistle alakalı değildir
kızlar benim de her zaman böyle olur ama benim çikolata kistim var ondan böyle oluyor sanıyordumsizde yoksa o zaman kistle alakalı değildir
Evet benimde kontrol 2ocaktaValla 10 gün olmamıştır doktora gideli
Kist olsa soylerdi diye düşünüyorum
Aynenn normal normal :)
Evet benimde kontrol 2ocaktabakalim neyse halimiz cıksın falımız senin adina sevindim kendi adimada kafamdaki deli sorular gittigi icin sevindim umarim hayirlı haberlerimiz olur
Masajda yapıyorum ama yine aynıGoogle amcaya sordum regliden sonra gelen kahve rengi lekelenme normalmiş
kan rahimde atamadıgı icin temizleme yapiyormus
rengide oksijenle temas ettigi icin donuyirmus
Eski kan diye adlandiriliyor rahim kasılma hareketleri yavaşmıs masaj yapmamiz lazimmiş
Neyseki bende yalniz degilmisim biran gorunce kizlar bilir dedimdesteginiz icin tesekkur ederim
Bende kan testi verdim dün sabah az önce negatif oldugunu ögrendim, hala adette olmadım. Reglim 20sinde olacakken 15 aralıkta çatlama gördüm. Regl olmayınca bebek var zannettim çok umutluydum.Masajda yapıyorum ama yine aynıevlenmeden önce bir damla kahverengi lekeyle başlar sonra kanamaya dönerdi evlendikten sonra 2-3 gün kahverengi lekelenmeler oluyor daha sonra kanamaya dönüyor üstelik adet döngümde 25 gün ya ayda bi 17-18 gün rahat geçiyor sadece
ay hayırlı haber derken bebek dıyorsan Allah ısteyene versın ben kapattım o ıslerı jhsfdhsas
spıralım var benım hayattakı en sevdıgım seylerden hahhah
Masajda yapıyorum ama yine aynıevlenmeden önce bir damla kahverengi lekeyle başlar sonra kanamaya dönerdi evlendikten sonra 2-3 gün kahverengi lekelenmeler oluyor daha sonra kanamaya dönüyor üstelik adet döngümde 25 gün ya ayda bi 17-18 gün rahat geçiyor sadece
Bende kan testi verdim dün sabah az önce negatif oldugunu ögrendim, hala adette olmadım. Reglim 20sinde olacakken 15 aralıkta çatlama gördüm. Regl olmayınca bebek var zannettim çok umutluydum.
Benimde bugün yumurtlamadan sonraki 14.günüm. hala adet olmadım bari olayımda dediğiniz gibi yeni başlangıçlar yeni planlar olsun.Aminnnnnnn ben istiyorum cok istiyorum ama sperm sorunumuz var yeni ogrendik bakalim nasipse olur nasip degilse ne yapayim yaradana sığındık şu cumanın suyu yüzü hürmetine benimde yüzüme güler belki
Hahhaha işin ilginc tarafı bugünde kirmızı lekeye döndü bebek düsundugumden beri bukalemuna döndü vucudum
Masaja bende başladim güzel enerjiler gönderdim sanirim ondan kirmızi geldi hahahahhaha
Ovülasyon testi ile takip ediyorsun sanırim benmde yumurtlamadan sonra 11.gun regli oldugum oldu yani o 14 kurali bende ise yaramadi kimi erken oluyor kimi geç oluyor
Insallh hayrli haberlerimiz olsun regli basladiginda yeni umut diyoruz smdide bitmedi bir turlü yumurta akıntimi bekliyorum o nezaman gelse 2 gun sonra pik görüyorum lekelenmem kesilse bekliycem bakalım umudumuzu kaybetmemeye calisiyoruz
Benimde bugün yumurtlamadan sonraki 14.günüm. hala adet olmadım bari olayımda dediğiniz gibi yeni başlangıçlar yeni planlar olsun.
İnşallah gönlünüzce olur. En kısa zamanda hamilelik haberini alırsınız umarımBenimde bugün yumurtlamadan sonraki 14.günüm. hala adet olmadım bari olayımda dediğiniz gibi yeni başlangıçlar yeni planlar olsun.
Aynen öyle ya gerçekten bebek düşünmekten bir şeyler denemekten vücut kendini şaşırdı iyiceAminnnnnnn ben istiyorum cok istiyorum ama sperm sorunumuz var yeni ogrendik bakalim nasipse olur nasip degilse ne yapayim yaradana sığındık şu cumanın suyu yüzü hürmetine benimde yüzüme güler belki
Hahhaha işin ilginc tarafı bugünde kirmızı lekeye döndü bebek düsundugumden beri bukalemuna döndü vucudum
Masaja bende başladim güzel enerjiler gönderdim sanirim ondan kirmızi geldi hahahahhaha
Ovülasyon testi ile takip ediyorsun sanırim benmde yumurtlamadan sonra 11.gun regli oldugum oldu yani o 14 kurali bende ise yaramadi kimi erken oluyor kimi geç oluyor
Insallh hayrli haberlerimiz olsun regli basladiginda yeni umut diyoruz smdide bitmedi bir turlü yumurta akıntimi bekliyorum o nezaman gelse 2 gun sonra pik görüyorum lekelenmem kesilse bekliycem bakalım umudumuzu kaybetmemeye calisiyoruz