Regliden 1 gün önce kahverengi lekeler

Insallah cnm Allah razi olsn..evet benimde esim test verecek haftaya bnde duruma gore rahim filmi cekilicm artk

Bilmiyorum doktor bisey söylemedi. Gebelik yok dedi direk. Ama karnim falan agriyodu 2 gün sonra acile gittim bende acildeki doktor degerin dusuyor zaten önceki sonuçta bisey ifade etmiyordu dedi gönderdi.
Belki kimyasaldir hayirlisi olsn Rabbm hayirli saglikli evlatlar nsip etsn

Cok hafif kasik bel agrim var birde koku hassasiyetm var ama onunla mi ilgili bilemiyorm
Adetin gecrse tekrarla cnm erken yapma
Bisey sorucam benim dündü adetim bugün annemin evini yıkadım kova felan taşıdım şu içi doluydu sonra oturdum comeldim bi anda rahmime ağrı indi sanki bisey indi böyle 10 dakka geçti kahverengi lekenme oldu

Test yapsana

Bisey sorucam ben mesela geçen ay 28 de oldum adet bu ay 23 bidaki ay 18 de olucam yani her ay 5 gün önce oluyorum şimdi yumurtlamam nasıl olucak
Niye oyle oluyorsun doktora gidin yumurtlama icin ovulasyon testi kullanabilirsn

Bisey sorucam ben mesela geçen ay 28 de oldum adet bu ay 23 bidaki ay 18 de olucam yani her ay 5 gün önce oluyorum şimdi yumurtlamam nasıl olucak
Regli düzensizligi gebe kalmaya engel olabiliyor diye biliyorum. Ayrıca regli döngüsünün 21 gunden kısa olmasi bir saglık sorunudur. 18 gune düserse doktora gidin hatta suan bile gidip genel bi kontrol yaptırmanız sizin icin iyi olur bence.

Evet benimki hep öyle önce 2 hafta da bir oluyordum sonra işte 1 hafta erken olmaya başladım şimdi de 5.6 gün erken oluyorum hep midem bulanıyor her zmaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…