• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli ye 4 gun kala 0 cikan beta ..

DeriNEFES

Nasip💫
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
621
261
33
Bir bebegimi dogumdan 16 gun sonra. 2. Bebegimide 9 haftalikken kaybettim. Pıhtılaşma testi ve gereken herseyi yaptirdik. 3 gende mutasyon cikti. Tekrar anne olamayi cok istiyordum...Reglime 4 gün kala 0 çıkan beta... Bu ayda olmadı demiştim. Doktorum yumurta catlamasindan sonra 14. Kan ver dedi. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi vardı. Sabahta kan verdim çok yeni bir miniğin oluşmaya başladığını öğrendik... regliden önce kan verip umutsuzluğa düşmeyin kizlar... yaşadıklarım sizede belki umut olur... sevgiler...

Son düzenleme:
Bir bebegimi dogumdan 16 sonra. 2. Bebegimide 9 haftalikken kaybettim. Pıhtılaşma testi ve gereken herseyi yaptirdik. 3 gende mutasyon cikti. Tekrar anne olamayi cok istiyordum...Reglime 4 gün kala 0 çıkan beta... Bu ayda olmadı demiştim. Doktorum yumurta catlamasindan sonra 14. Kan ver dedi. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi vardı. Sabahta kan verdim çok yeni bir miniğin oluşmaya başladığını öğrendik... regliden önce kan verip umutsuzluğa düşmeyin kizlar... yaşadıklarım sizede belki umut olur... sevgiler...
Tebrik ederim❤️💐Umarım bu minik size tutunur hayırlı, güzel ömürleri olur. Ben de haziran ayında kürtaj oldum kalbi durdu. Şu an beklemedeyim, Allah yine aratmadan isteyene versin 🤲 benim için de dua ederseniz çok mutlu olurum, kimin duası kabul olur bilinmez.
Gönlünüzce olsun inşallah, hayırlı olsun tekrardan🌸

Tebrik ederim❤️💐Umarım bu minik size tutunur hayırlı, güzel ömürleri olur. Ben de haziran ayında kürtaj oldum kalbi durdu. Şu an beklemedeyim, Allah yine aratmadan isteyene versin 🤲 benim için de dua ederseniz çok mutlu olurum, kimin duası kabul olur bilinmez.
Gönlünüzce olsun inşallah, hayırlı olsun tekrardan🌸
Aminn. Güzel dilekleriniz çok teşekkür ederim. Rabbım size ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin🌺

Back