Regli sancısı yardım edin :'((((((

gnr19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
14
0
1
regli sancısına ne iyi gelir lütfen yardımcı olur musunuz :(

Şekerli ılık su iç, karnını belini güzelce sar sıcak bişeyle, cok aşırıysa yani ağrı ağrı kesici alabilirsinz ama genelde hafif olunca ılık şerbet halleder, baya tatlı yap suyu

Şekerli ılık su iç, karnını belini güzelce sar sıcak bişeyle, cok aşırıysa yani ağrı ağrı kesici alabilirsinz ama genelde hafif olunca ılık şerbet halleder, baya tatlı yap suyu
Tamam deniyorum hemen çok teşekkür ederim :(

erkek olduğunu düşünüyorum ama bil yine de
kişiden kişiye değişir
*ılık duş
*sıcak su torbası
*kahve ve çay
*çikolata tatlı
*bolca su içilmeli
*kimine yürüyüş iyi gelir
*polar çorap (ayaklar sıcak olacak )
*beline havlu ısıtıp koy havlu ütüle yani
*belini uuzn bir bezle sıkı sıkı bağlayan tipler görmüştüm ama ben diyim çok iğrenç duruyor
*ve bolcada lavobaya git
*kendini temiz tut ki enfeksiyon kapma

erkek olduğunu düşünüyorum ama bil yine de
kişiden kişiye değişir
*ılık duş
*sıcak su torbası
*kahve ve çay
*çikolata tatlı
*bolca su içilmeli
*kimine yürüyüş iyi gelir
*polar çorap (ayaklar sıcak olacak )
*beline havlu ısıtıp koy havlu ütüle yani
*belini uuzn bir bezle sıkı sıkı bağlayan tipler görmüştüm ama ben diyim çok iğrenç duruyor
*ve bolcada lavobaya git
*kendini temiz tut ki enfeksiyon kapma
Teşekkür ederim

regli sancısına ne iyi gelir lütfen yardımcı olur musunuz :KK43:
Her tur egzersiz, yuruyus, kosu, seks.
Adam kokusu.
B12, demir, C ve D vitamini.
Cay kahve ve katki maddesi hi cbir sey yememek
Glutensiz yiyecekler
Koyu yesillik, balik
Papatya ya da zencefil cayi

Benimde regl dönemim çok sancılı geçer yatar kalırım o derece. yazılanların hiçbiri de iyi gelmiyor bana. ağrı kesici bir nebze de olsa azaltıyor :/

Ah ah nedir bu çektiğimiz regl sancisindan bn henüz çözüm bulmuş değilim mecbur çekiyorum sıcak su torbası sıcak havlu vs. Bnde ise yaramıyor malesef

Çok ağrılı geçiyorsa dönemleriniz maalesef ilk iki gün hiçbir şey etki etmeyecektir. Belki çok çok az hafifletebilir.

Öncelikle adet olmaya yakın olduğunu hissettiğin an bir ağrı kesici içmelisin. Ama her ağrı kesici işe yaramıyor. Ağrılı adet görme sıkıntısından doktora gidildiğinde yazıyorlar genelde. İsim veremiyorum o nedenle.

Yine adet dönemine yakın muz tüketmeli. Krampları azaltıcı özelliğe sahip.

Civanperçemi otu adet söktürdüğü gibi ağrıyı da bu yolla azaltabiliyor.

Bunun gibi maydanoz suyu da iyi gelebilir söktürerek ağrı kesmeye.

Sıcak bir ortamda bulunmak lazım. Ayaklar, bel bölgesi sıcak olmalı.

Kocam beni ütülüyor mesela, baya bildiğin belimi melimi ütüler. Çünkü sıcaklık yetmiyor, kaynak lazım. Yanardağa falan atlayabilirsiniz.

Sıcak su torbaları var. Benimkinin adı Osman mesela. Adetimin ilk iki günü kucağımdan indirmem.

Aşırı ısınan bir adet laptop, tercihen hp marka. Ağrılı bölgede iyi sonuç veriyor, fırın gibi mübarek.

Eczane ve marketlerde satılan sıcak bantlar var. Mucize ürün bunlar. Çamaşırına yapıştırıyorsun. Bu kadar şey içinde en çok işe yarayanı bu.

Bir adet kedi. Kucağa kıvrılıp, gurladığında azaltıyor.

Bir adet saçma sapan zırlamalara, aşırı iştaha göz yumup çikolatasıdır, kahvesidir taşıyacak adam. O korkunç halde sarılmaya da ikna edince vücut sıcaklığı da azaltıyor.

Tecrübelerim bu kadar. Hala çözüm bulmuş değilim. Bulana saygılar. Hayatımı önünde yerlere sermeye, feda etmeye de razıyım.

EN etkilisi devamli cok cok cok spor yapmak ve seks cunku, rahim kaslarinin gevsemei lazim ki kasilma sirasinda acimasin. Biz Turk kadinlari cok oturuyoruz o kaslar donup kaliyor!
B12 B12 B12 coooook etkilidir.
Bu ikisi en etkin cozumler, basli basina.

EN etkilisi devamli cok cok cok spor yapmak ve seks cunku, rahim kaslarinin gevsemei lazim ki kasilma sirasinda acimasin. Biz Turk kadinlari cok oturuyoruz o kaslar donup kaliyor!
B12 B12 B12 coooook etkilidir.
Bu ikisi en etkin cozumler, basli basina.
Regl döneminde sex tiksindirici iğrenç degilmi :bicak:
Hicbir kadının ve erkeğin regl döneminde birlikte olduklarını duymadım

Regl döneminde sex tiksindirici iğrenç degilmi :bicak:
Hicbir kadının ve erkeğin regl döneminde birlikte olduklarını duymadım
O zaman acip internet bakmamissiniz demek ki. Ama asil baslamadan once harekete bulunmayi kast etmistim.

Herkese çok teşekkür ederim hepsini denedim ve bazıları işe yaradı çok sağolun :*

Back