Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam deniyorum hemen çok teşekkür ederimŞekerli ılık su iç, karnını belini güzelce sar sıcak bişeyle, cok aşırıysa yani ağrı ağrı kesici alabilirsinz ama genelde hafif olunca ılık şerbet halleder, baya tatlı yap suyu
Teşekkür ederimerkek olduğunu düşünüyorum ama bil yine de
kişiden kişiye değişir
*ılık duş
*sıcak su torbası
*kahve ve çay
*çikolata tatlı
*bolca su içilmeli
*kimine yürüyüş iyi gelir
*polar çorap (ayaklar sıcak olacak )
*beline havlu ısıtıp koy havlu ütüle yani
*belini uuzn bir bezle sıkı sıkı bağlayan tipler görmüştüm ama ben diyim çok iğrenç duruyor
*ve bolcada lavobaya git
*kendini temiz tut ki enfeksiyon kapma
Her tur egzersiz, yuruyus, kosu, seks.regli sancısına ne iyi gelir lütfen yardımcı olur musunuz![]()
Regl döneminde sex tiksindirici iğrenç degilmiEN etkilisi devamli cok cok cok spor yapmak ve seks cunku, rahim kaslarinin gevsemei lazim ki kasilma sirasinda acimasin. Biz Turk kadinlari cok oturuyoruz o kaslar donup kaliyor!
B12 B12 B12 coooook etkilidir.
Bu ikisi en etkin cozumler, basli basina.
O zaman acip internet bakmamissiniz demek ki. Ama asil baslamadan once harekete bulunmayi kast etmistim.Regl döneminde sex tiksindirici iğrenç degilmi
Hicbir kadının ve erkeğin regl döneminde birlikte olduklarını duymadım
Pardon ben regl olduğunda cinsellik etkili oluyor anladımO zaman acip internet bakmamissiniz demek ki. Ama asil baslamadan once harekete bulunmayi kast etmistim.