Regli olmadan önce bel ve kasık ağrıları olur mu bazı kişilerde Regli gecikmesi yaşadıktan sonra ağrıları olurmuş

nursenaslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
11
0
1
26
Ayın 30’u eşimle birliktelik yaşadım ara ara da olduk birlikte şuan adetime 7 gün var fakat dün geceden itibaren bel ve sol kasık ağrısı yaşıyorum ama belim çok ağrıyor sol kasık ağrım hafif ama hamile kalmış veya kalacak olan insanların ağrıları olmuyormuş hatta yerleşme lekelenme olması içinde adet gecikten sonra oluyormuş bende az önce açık renkte kahve geldi bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?

şuan seninle aynı durumdayım dün kahverengi lekelenmem vardı bugünde devam ediyor ve belim aşırı ağrıyor reglime 1 hafta var sende son durum nedir

şuan seninle aynı durumdayım dün kahverengi lekelenmem vardı bugünde devam ediyor ve belim aşırı ağrıyor reglime 1 hafta var sende son durum nedir
Bel ağrısı devam ediyor dün beyaz mukus şeklinde akıntım geldi hatta üç gündür midem bulanıyor ama adetime 5 gün var iç çamasrim da ara ara normal su gibi şeffaf ıslaklıklar oluyor bilemiyorum kafam çok karışık iki gündür de sanki koku hassasiyetim arttı gibi

Benimde kahverengi lekelenme devam bakalım ne olacak

Bende senle aynı durumdayım şuan beyaz akintilarim ve fazlasıyla akıntım geliyor sabahları midem bulaniyor adetimin gecikmesi 12 gün oldu sizce bende hamileyimdir
Adetine 12 gün gecikme yaşamışsın hemen test yap yada kan ver çok merak ettim lütfen bilgi ver umarım hamilesindir

Ben normalde gecikmemin 3 günü test yaptım silik çıktı sonra 5 gün gene yaptım silik çıktı sonra 10 gün gene yaptım gene silik çıktı en sonda bugün yaptım toplamda 13 gün gecikmem var sabah yaptım ama çok silik çıkıyor

Kasık ağrım arada bir var fazla ağrı olmuyor ama kaşık agrisinda göğüs hassaslığı var sırt ağrım var mide bulantısı yaşamadım bu sabah şahsen ben gebelik istemiyorum insllh değilimdir

Kasık ağrım arada bir var fazla ağrı olmuyor ama kaşık agrisinda göğüs hassaslığı var sırt ağrım var mide bulantısı yaşamadım bu sabah şahsen ben gebelik istemiyorum insllh değilimdir
Öyle söyleme gebelik istemiyor olabilirsin doğal birsey rabbim sana nasip ettiyse elbet bir nedeni vardır evliysen eğer ama değilsen destek almalısın bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…