• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli olmadan önce bel ve kasık ağrıları olur mu bazı kişilerde Regli gecikmesi yaşadıktan sonra ağrıları olurmuş

nursenaslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
3
0
1
26
Ayın 30’u eşimle birliktelik yaşadım ara ara da olduk birlikte şuan adetime 7 gün var fakat dün geceden itibaren bel ve sol kasık ağrısı yaşıyorum ama belim çok ağrıyor sol kasık ağrım hafif ama hamile kalmış veya kalacak olan insanların ağrıları olmuyormuş hatta yerleşme lekelenme olması içinde adet gecikten sonra oluyormuş bende az önce açık renkte kahve geldi bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?

Ayın 30’u eşimle birliktelik yaşadım ara ara da olduk birlikte şuan adetime 7 gün var fakat dün geceden itibaren bel ve sol kasık ağrısı yaşıyorum ama belim çok ağrıyor sol kasık ağrım hafif ama hamile kalmış veya kalacak olan insanların ağrıları olmuyormuş hatta yerleşme lekelenme olması içinde adet gecikten sonra oluyormuş bende az önce açık renkte kahve geldi bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ?
şuan seninle aynı durumdayım dün kahverengi lekelenmem vardı bugünde devam ediyor ve belim aşırı ağrıyor reglime 1 hafta var sende son durum nedir

Back