Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım yasmin bende kullanmıştım dediğin gibi hapı kullanırken bi sorun yoktu ama bırakınca 61 kilodan birden 68 kiloya çıktım ama öyle yavaş yavaşta değil birden çıktı anlamadım ve öylede kalmıştı veremedim bi türlü sonra 68 le hamile kaldım derken şuan oğlum 1 yaşında daha yeni 67 ye indim inşallah normal kilomada inerim dediğin gibi bırakınca kilo yapıyor malesef sanada Allah şimdiden hayırlı evlatlar versin :)
Canım yasmin bende kullanmıştım dediğin gibi hapı kullanırken bi sorun yoktu ama bırakınca 61 kilodan birden 68 kiloya çıktım ama öyle yavaş yavaşta değil birden çıktı anlamadım ve öylede kalmıştı veremedim bi türlü sonra 68 le hamile kaldım derken şuan oğlum 1 yaşında daha yeni 67 ye indim inşallah normal kilomada inerim dediğin gibi bırakınca kilo yapıyor malesef sanada Allah şimdiden hayırlı evlatlar versin :)
amiiiiiiin canım çok sağol.
of yaaaaaa bende öyle oldum işte. birden bire bi baktm şişiyorum. gerçekten farkına varamadım yani. evet gitmiyor da bu kilolar. bu kiloyu vermeden hamile kalırsam vay benim halime, vay etrafımdaki milletin haline
Allah senin çocuğunu da sağlıcakla sana bağışlasın.
amiiiiiiin canım çok sağol.
of yaaaaaa bende öyle oldum işte. birden bire bi baktm şişiyorum. gerçekten farkına varamadım yani. evet gitmiyor da bu kilolar. bu kiloyu vermeden hamile kalırsam vay benim halime, vay etrafımdaki milletin haline
Allah senin çocuğunu da sağlıcakla sana bağışlasın.
ben vermek istiyorum da o kilolar beni bırakmıyor. hayatımda ilk defa bu durumdayım ya
ay umarım ben de tez zamanda veririm o kilocukları. yoksa hamile kalmak istemiyorummmm
Sadece şişlik var. Zaten adet öncesi belirti olmaz pek.bende. sonrası karnım falan ağrır.
Korunmak amaçlı doktor yasmini tavsiye etmişti. O zaman da çok memnundum.
Doktor zaten sorun yok bebek için dediği için hamile kalmayı düşündüm. Yoksa bende biraz beklemek istedim ama sorun yok demişti. Sonra bu sorunlar girince araya biraz daha beklrmek istedim.
Teşekkür ederim. Yarın kesin bi eczaneye uğrayacağım