Regli iken hamile kalırmıyım

Spiralli korunmasız şahane tabi, bana yaramadı maalesef spiral, azıcık yoruldum ara kanama, temizlik yaptım sancı, en son mantar olunca çıkarttırdım. Kullanabilene helal olsun.
Yaa böyle yan etkileri mi varmış.Ben de hic olmadı.Hatta benim kanamam az olurdu bir tık rahat ve fazlalaştı spiralden sonra.İşime yaradı.10 sene kullandım 2 ay ara verip yeniden bir 10 senelik taktırdım işte.Alısınca bir de spiralsiz korunma yontemleri cok sancılı :KK53:

Reglimjmin 5 günündeyim kanamam bitti korunmadan ilişkiye girdim hamile kalma olasılığım nedir
Yüzdesini biz ne bilelim hayatım? Risk uzmanı da değilim ki bi yüzde hesaplayalım sana şurda hemen şak şak diye. Olan olmuş.
Et ete değmiş, sperm yumurtaya koşuyor. Arkasından koş tut kuyruğundan de otur oturduğun yere. Belki o zaman engel olursun.
Tövbe estağfurullah bazen dalga geçmek için mi soruyosunuz diye merak ediyorum

2.İlişkide dışarı boşaldı demek istiyorsun sanırım. Normal mi dediğin ne anlamadım. Meninin ilişki sonrası vajinandan dışarı çıkmasından mı bahsediyorsun yoksa. Sorularını net sor biz de bilmek istediğini anlatalım. Evli misin hamile kalmaya mı çalışıyorsun
Evet evliyim hamile kalmaya çalışıyorum 2. İlişkide meni vajinamdan dışarı çıktı

2.İlişkide dışarı boşaldı demek istiyorsun sanırım. Normal mi dediğin ne anlamadım. Meninin ilişki sonrası vajinandan dışarı çıkmasından mı bahsediyorsun yoksa. Sorularını net sor biz de bilmek istediğini anlatalım. Evli misin hamile kalmaya mı çalışıyorsun

Meni içeride kalmaz zaten, ayağa kalktığında akar. İçeride kalan miktar hamile kalmaya yeter.
Teşekkür ederim 🤗

Yüzdesini biz ne bilelim hayatım? Risk uzmanı da değilim ki bi yüzde hesaplayalım sana şurda hemen şak şak diye. Olan olmuş.
Et ete değmiş, sperm yumurtaya koşuyor. Arkasından koş tut kuyruğundan de otur oturduğun yere. Belki o zaman engel olursun.
Tövbe estağfurullah bazen dalga geçmek için mi soruyosunuz diye merak ediyorum
Evet işimiz yol aldım elimize telefonu burda makara yapıyoruz bu konulara yabancıyım bilgi almak için yazdım

Bu konulara yabancısın sevişmeyi biliyorsun. Eline telefonu alabiliyorsun aç interneti nasıl gebe kalınıyormuş bi öğren. İçine boşaldıysa tabiki var o ihtimal. Bu kadar cahil olunmaz kusura bakma
Ben anlatamadım galiba adet günün son günü olduğu için kanamam yok denecek az yok diyebilirim nette hepsi birsey diyor bakmadım degil

Ben anlatamadım galiba adet günün son günü olduğu için kanamam yok denecek az yok diyebilirim nette hepsi birsey diyor bakmadım degil
Adet gününün son günü olsan adetinin ilk günü de olsan neticede vüducun çoğalmak için yaratıldı. Kimse sana asla hamile kalamazsın ihtimali 0 diyemez. Çünkü regl iken bile hamile kaldığını duyduğum insanlar oldu. Anlıyorum ihtiyaç zevk ancak korunmayı öğrenmeniz gerekiyor. Yoksa burda bende dahil yüzlerce kadının bu söylemlerine maruz kalırsınız.

X