- 26 Şubat 2017
- 10
- 0
- 38
- Konu Sahibi nurdan00122683535
Reglimjmin 5 günündeyim kanamam bitti korunmadan ilişkiye girdim hamile kalma olasılığım nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlaman düzenliyse ve yumurtlama gününü biliyorsan hamile kalma ihtimalin %1 ama bekarsan, bebek riskini alamayacaksan git ertesi gün hapı al.Reglimjmin 5 günündeyim kanamam bitti korunmadan ilişkiye girdim hamile kalma olasılığım nedir
Ben adete 2 gün kala ve sonrasındaki 2 gün korunmasız ilişki yaşıyorum, takvim yöntemini uyguluyorum yani, hiç sorun yaşamadım ama yumurtlama günümü fiziki işaretlerden çok iyi takip ederim ve reglim saat gibidir, asla sekmez. Bu şekilde kendinden emin olmayan biri risk almamalı.Reglin 2.günü itibariyle riskli diyor uzmanlar.Ama tabi bilinmez olmayabilir, oladabilirsiniz.
Benim reglim de düzenlidir. Yumurtlama zamanlarımı da hafif ağrı ve akıntıdan bilirim. Adet sonrası nasılsa bir şey olmaz, risk çok az diye tek korunmasız ilişki yaşadım ve hamile kaldım. 11 haftalık.Ben adete 2 gün kala ve sonrasındaki 2 gün korunmasız ilişki yaşıyorum, takvim yöntemini uyguluyorum yani, hiç sorun yaşamadım ama yumurtlama günümü fiziki işaretlerden çok iyi takip ederim ve reglim saat gibidir, asla sekmez. Bu şekilde kendinden emin olmayan biri risk almamalı.
Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin, inşallah benim başıma gelmez, ne diyeyim.Benim reglim de düzenlidir. Yumurtlama zamanlarımı da hafif ağrı ve akıntıdan bilirim. Adet sonrası nasılsa bir şey olmaz, risk çok az diye tek korunmasız ilişki yaşadım ve hamile kaldım. 11 haftalık.
Hamile misin senBenim reglim de düzenlidir. Yumurtlama zamanlarımı da hafif ağrı ve akıntıdan bilirim. Adet sonrası nasılsa bir şey olmaz, risk çok az diye tek korunmasız ilişki yaşadım ve hamile kaldım. 11 haftalık.
Evet, he bir de yarı buçuk geri çekilme de vardı. Ona rağmen ahsjsjsjsjjsjsHamile misin sen
Hoayyy maşallah Hayırlı olsun çimçimeee az değilsinizEvet, he bir de yarı buçuk geri çekilme de vardı. Ona rağmen ahsjsjsjsjjsjs
Hayirli olsun minnosum yaEvet, he bir de yarı buçuk geri çekilme de vardı. Ona rağmen ahsjsjsjsjjsjs
Hayır bilmiyorum yumurtlama dönemini ama 2.sinde dışarı attı normalmiYumurtlaman düzenliyse ve yumurtlama gününü biliyorsan hamile kalma ihtimalin %1 ama bekarsan, bebek riskini alamayacaksan git ertesi gün hapı al.
Hastaligim bitti gibi birseydi inşallah tutarBenim reglim de düzenlidir. Yumurtlama zamanlarımı da hafif ağrı ve akıntıdan bilirim. Adet sonrası nasılsa bir şey olmaz, risk çok az diye tek korunmasız ilişki yaşadım ve hamile kaldım. 11 haftalık.
2.İlişkide dışarı boşaldı demek istiyorsun sanırım. Normal mi dediğin ne anlamadım. Meninin ilişki sonrası vajinandan dışarı çıkmasından mı bahsediyorsun yoksa. Sorularını net sor biz de bilmek istediğini anlatalım. Evli misin hamile kalmaya mı çalışıyorsunHayır bilmiyorum yumurtlama dönemini ama 2.sinde dışarı attı normalmi
Teşekkürler çiçeğim, yani sen sen ol…Hoayyy maşallah Hayırlı olsun çimçimeee az değilsiniz
Teşekkürler bebeğim. Burada bir yerde okudum, adet sonrası ilişki olursa kız oluyormuş. Tek tesellim o. Acaba sarı elmalı, batıl inanışlı üye ne der buna ahsjahsjsjHayirli olsun minnosum ya
HaykirdimTeşekkürler bebeğim. Burada bir yerde okudum, adet sonrası ilişki olursa kız oluyormuş. Tek tesellim o. Acaba sarı elmalı, batıl inanışlı üye ne der buna ahsjahsjsj
Spiralliyim ben de hep korunmasızımBen adete 2 gün kala ve sonrasındaki 2 gün korunmasız ilişki yaşıyorum, takvim yöntemini uyguluyorum yani, hiç sorun yaşamadım ama yumurtlama günümü fiziki işaretlerden çok iyi takip ederim ve reglim saat gibidir, asla sekmez. Bu şekilde kendinden emin olmayan biri risk almamalı.
Attı miHayır bilmiyorum yumurtlama dönemini ama 2.sinde dışarı attı normalmi
Spiralli korunmasız şahane tabi, bana yaramadı maalesef spiral, azıcık yoruldum ara kanama, temizlik yaptım sancı, en son mantar olunca çıkarttırdım. Kullanabilene helal olsun.Spiralliyim ben de hep korunmasızım
Neyi dışa attı?Hayır bilmiyorum yumurtlama dönemini ama 2.sinde dışarı attı normalmi