• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli günü idrar testinin silik çıkması hamilelik mi ?

Bsraa16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
2
0
1
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Normalde düzene girmiş olan adet döngüm bu ay kaçırdı maalesef şüphelendiğim bi kaç gece olduğu içinde hala regl olamadım olmam gereken tarih 31 aralık 2 3 gün süren bir kahverengi akıntı kasıkta hafif ağrılarım var o günde idrar testi yaptım bana mı silik geliyor yoksa yok mu anlayamadım bi yardımcı olur musunuz ??

Eklentiler

• IMG_3133.jpeg
    IMG_3133.jpeg
    183 KB · Görüntüleme: 37
Normalde düzene girmiş olan adet döngüm bu ay kaçırdı maalesef şüphelendiğim bi kaç gece olduğu içinde hala regl olamadım olmam gereken tarih 31 aralık 2 3 gün süren bir kahverengi akıntı kasıkta hafif ağrılarım var o günde idrar testi yaptım bana mı silik geliyor yoksa yok mu anlayamadım bi yardımcı olur musunuz ??
yalancı pozitif

Pozitif olma ihtimali var

Umarım vardır ama cizgi daha koyu çıkması gerekır artımetse ztn güvenme başka marka dene

Back
X