Regli Gecikmesiii

kubrayndr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
82
35
8
26
İlk defa reglim 18 gün gecikti 2 kere kan testi verdim.<5.0 çıktı idrar testleri yaptım negatif çıktı en son geçen Cuma özel bir hastaneye göründüm yumurtan çatlamamış olabilir veya çok erken gebelik olabilir dedi stresten geciktim desem hayatım da ilk defa bu defa geciktim normalde hep 2 gün sonraya sarkardı reglim ne adet olabiliyorum ne hamileyim doktor herşeyin normal yumurtalıkların çalışıyo dedi muayene etti.21 yaşındayım acaba menopoza mı girdim diye düşünüyorum gerçekten çıkmaza girdim

Allah korusun strestendır bneımde oldu oyle hepduzenlıydı 2aydır 10gun gecıkıyor stresten dedı doktor

Allah korusun strestendır bneımde oldu oyle hepduzenlıydı 2aydır 10gun gecıkıyor stresten dedı doktor
Yarın sağlık ocağına gidip kan testi verecem İnanın her an stresliyim ha olacam ha olacam diye diye ama yok artık Pazartesi gider sonucu alırım sonra tekrar bi jinekolojik giderim ay birde şu varya hamilemisin diye soruyolar kaynanam her gün bir test alıp evime geliyo çıldırdım biliyorum hamile değilim ay neyse hayırlısı yarın gidip tekrar kan verim

aynen hayırlısı olsun stres gerçkten zararlı

Doktorlar yumurtaliklarin calisiyo normal dediyse menepoz olmaz diye dusunuyorum cunku menepoz demek zaten hic yumurta olmamasi demek. Yine de hormonlarina baktirsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…