- 5 Ağustos 2024
- 66
- 10
- 32
-
- Konu Sahibi rabia12345
İlk bebeğin miBende 6 aydır deniyorum benim yaşım da 30 ümidini sakın kaybetme kaybedince asıl olmuyor bu ay sadece betahcg yukseldı fakat kımyasal gebelıkte olabılır o yüzden ben de bekliyorum Allah hepımızın gönlüne göre versin
Evet tabi kimyasal gebelık çıkmazsa öyle olcak :)İlk bebeğin mi
Hepımızın ınsallah nasıp etsin canım üzülme ve umutsuz olma hersey vaktını bekler bunu da unutmayaa kimseye anlatamıyorum ben sizin gibi güzel insanlarla dertleşmek çok iyi geliyor hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbimin mucizeleri seninle olsun
Çıkmaz inşallah güzel düşünelim güzel olsunEvet tabi kimyasal gebelık çıkmazsa öyle olcak :)
Meraba benimde suan 5. Gun gecikmesindeyim ama normal gebelik testinde negatif goruyrm naptiniz acaba sonuc nedirVerdim ama 14.5 çıktı üstünden iki gün geçtikten sonra bir daha vericem kaset testlerde çıkmadı benim
Kan da çıkar varsa idrarda hemen cıkmayabılıyor benim de idrar da çıkmamıştı kan verdim kanda çıktıMeraba benimde suan 5. Gun gecikmesindeyim ama normal gebelik testinde negatif goruyrm naptiniz acaba sonuc nedir
5 gün kaldı adetime erken gebelik testi yaptım dün negatif çıktıHepımızın ınsallah nasıp etsin canım üzülme ve umutsuz olma hersey vaktını bekler bunu da unutma
Kaç gün sonra idrarda çıkmaya başladı acaba?Kan da çıkar varsa idrarda hemen cıkmayabılıyor benim de idrar da çıkmamıştı kan verdim kanda çıktı
1 hafta filan gecmıstı galiba ama var olan gebelık idrar da kesin sonuç vermesi için regli üstünden en az on gün sonra gosterır bazı kısıler mesela regli den önce ya da bi kaç gün sonra yapıp çıkması bethcg yukselmıs olduğu ıcın idrarda fakat işte herkeste yukselmeyebılıyor betahcg idrarda hemen en sağlıklısı idrardan bakmak isterseniz 10 gün regli üstünden geçmesiKaç gün sonra idrarda çıkmaya başladı acaba?
Silik cızgı olarak bende 1 hafta sonra galiba ondan önce hiç göstermiyordu kaset testler negatif geliyorduKaç gün sonra idrarda çıkmaya başladı acaba?
Canım bende 3-4 gün kala reglıme kaset testle test yaptığım da öyle çıkmıştı güvenme hemen kaset testlere geç döllenme bile olabılır sagliklı olan regli gününün geçmesini bekle geçerse regli günü direk kan ver ordan baktır kesin sonuç verir5 gün kaldı adetime erken gebelik testi yaptım dün negatif çıktı
Testin üstünde adetten 6 önce sonuç veriyor diye yazıyor amaCanım bende 3-4 gün kala reglıme kaset testle test yaptığım da öyle çıkmıştı güvenme hemen kaset testlere geç döllenme bile olabılır sagliklı olan regli gününün geçmesini bekle geçerse regli günü direk kan ver ordan baktır kesin sonuç verir
Canım benim benim aldığım testte de yazıyordu geç döllenme olduğu zaman isterse 10 gün önce yazsın cıkmayabıliyor en güzeli adet gectıkten sonra direk kan ver aynı şeyleri bende yaşadım çünküTestin üstünde adetten 6 önce sonuç veriyor diye yazıyor ama
Önemli olan adet gecıkmesı düzenli regli oluyorsan gecıktıgı gibi adetin bir ıkı gün sonra yaptırdığın an çıkar kanda kesınCanım benim benim aldığım testte de yazıyordu geç döllenme olduğu zaman isterse 10 gün önce yazsın cıkmayabıliyor en güzeli adet gectıkten sonra direk kan ver aynı şeyleri bende yaşadım çünkü
Ayy inşaAllah öyledir çok teşekkür ederimCanım benim benim aldığım testte de yazıyordu geç döllenme olduğu zaman isterse 10 gün önce yazsın cıkmayabıliyor en güzeli adet gectıkten sonra direk kan ver aynı şeyleri bende yaşadım çünkü
Teşekkür ederim hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah darısı başımızaSilik cızgı olarak bende 1 hafta sonra galiba ondan önce hiç göstermiyordu kaset testler negatif geliyordu
Amin hepimizin başına insallahTeşekkür ederim hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah darısı başımıza
Benimde reglim gecikti 4 gün regli günümden 1 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti şuan bekliyorum. Sizin nasıl gidiyor hamileleliğinizAmin hepimizin başına insallah
Geç döllenme olmuş yani geç yumurtladığın için geç yükselmiş değerin. 5 gün sonra tekrar kan ver hem anlamlı yükseliş olur. Hemde sürekli kan vermessin. Krampların bel ağrısı bebek burda demek zaten sakin ol.Kızlar adetim 7 gün gecitki ilk 3.gunu sonrasında ise 5.gununde idrar testi negatif çıktı 5. Günün de de kan verdim 3.9 çıktı bugün 7. Gün acaba erken gebelik mi yaşıyorum sizin fikriniz nedir bel ağrım ve karın ağrısı çekiyorum.