Regli dışı kanama

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
İyi geceler hanımlar öncelikle 2 aydir gebelik deniyoruz. Şubat 4 de regl oldum 5 gün sürdü ve bitti bugün iki damla var ya da yok pembemsi kan geldi adet sancı gibi karın ağrısı çektim. Biraz araştırdiğim da yerleşme kanı olabilir mis diye duydum. Ama adet takvimi indirdim yumurtalama günlerimi takip ediyorum ve önümüzdeki bugün de dahil 4 en verimli günlerim eğer bu yerleşme kanıysa ne ala değilse bu günleri de kaçırmak istemiyorum ne yapmalıyım?

Yumurtlama kanaması olabiliyor. Bende de olmuş ve doktor normal demişti

Yaaa bir tık heyecanlanmistim inş yerleşme kanamasınıdır
Yani tatlım ümidini kırmak istemem ama adet döngün 20 gün falansa belki yerleşmedir. Ama yumurtlamaya 4 gün var diyorsun. Erken yumurtlamışındır inşallah

Yani tatlım ümidini kırmak istemem ama adet döngün 20 gün falansa belki yerleşmedir. Ama yumurtlamaya 4 gün var diyorsun. Erken yumurtlamışındır inşallah
Adet takvimi uygulamasına göre öyle 4 gün var ama bazıların da regliden hemen sonra yumurtlama oluyormuş yani o da kişiden kişiye degişiyormuş

Adet takvimi uygulamasına göre öyle 4 gün var ama bazıların da regliden hemen sonra yumurtlama oluyormuş yani o da kişiden kişiye degişiyormuş
Tabiki öyle durumlarda var ama bunu en iyi siz bilirsiniz. Akıntınızı falan takip ettiniz mi

O kadar yabancıym ki bu duruma zaten genelde akintim vardı bugün o bahsettigim iki damla kanda da akışkan bir akindi vardı
Bence siz her ihtimale karşı bu günlerinizi değerlendirin. Yumurtlama kanaması olma ihtimali bana daha çok geliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…