Hemen belli olur mu kiTest yap
Olur cnmHemen belli olur mu ki
Teşekkür ederimOlur cnm
Yaaa bir tık heyecanlanmistim inş yerleşme kanamasınıdırYumurtlama kanaması olabiliyor. Bende de olmuş ve doktor normal demişti
Yani tatlım ümidini kırmak istemem ama adet döngün 20 gün falansa belki yerleşmedir. Ama yumurtlamaya 4 gün var diyorsun. Erken yumurtlamışındır inşallahYaaa bir tık heyecanlanmistim inş yerleşme kanamasınıdır
Adet takvimi uygulamasına göre öyle 4 gün var ama bazıların da regliden hemen sonra yumurtlama oluyormuş yani o da kişiden kişiye degişiyormuşYani tatlım ümidini kırmak istemem ama adet döngün 20 gün falansa belki yerleşmedir. Ama yumurtlamaya 4 gün var diyorsun. Erken yumurtlamışındır inşallah
Tabiki öyle durumlarda var ama bunu en iyi siz bilirsiniz. Akıntınızı falan takip ettiniz miAdet takvimi uygulamasına göre öyle 4 gün var ama bazıların da regliden hemen sonra yumurtlama oluyormuş yani o da kişiden kişiye degişiyormuş
O kadar yabancıym ki bu duruma zaten genelde akintim vardı bugün o bahsettigim iki damla kanda da akışkan bir akindi vardıTabiki öyle durumlarda var ama bunu en iyi siz bilirsiniz. Akıntınızı falan takip ettiniz mi
Bence siz her ihtimale karşı bu günlerinizi değerlendirin. Yumurtlama kanaması olma ihtimali bana daha çok geliyor çünküO kadar yabancıym ki bu duruma zaten genelde akintim vardı bugün o bahsettigim iki damla kanda da akışkan bir akindi vardı
İşte bu ihtimal beni rahatsız eden ben yarin bir test alıp yapayım en iyisiBence siz her ihtimale karşı bu günlerinizi değerlendirin. Yumurtlama kanaması olma ihtimali bana daha çok geliyor çünkü
Yapın tabiki ama test negatif çıkarsa ihmal etmeyinİşte bu ihtimal beni rahatsız eden ben yarin bir test alıp yapayım en iyisi
Tabi teşekkür ederim ilginiz içinYapın tabiki ama test negatif çıkarsa ihmal etmeyin
Ne demek. İnşallah bebiş vardırTabi teşekkür ederim ilginiz için
Ya inş dua edin sizdeNe demek. İnşallah bebiş vardır
Allahım her isteyene versin. İçinde bana daYa inş dua edin sizde
AminAllahım her isteyene versin. İçinde bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?