evet kalınır çünkü erken yum.lama durumu olabiliyor bende regl bitiminin 3.günü hamile kalmıştım.ertesi gün hapı yanılmıyorsam 1hftaya kadar kullanılabiliyor şüpheniz varsa alın istersenizMerhaba adet bitimi 5. Gün korunmasız ilişkide hamile kalınır mi yada kalan var mı? Adetim 3 gün sürüyor iki çocuğum var biri 9 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bebeğim küçük olduğu için korktum rüya falan gördüm tedirgin oldumbebek dileyen her kadının Rabbim kucağını boş bırakmasın
Var mı böyle bir durumunuz olan yani adet bitimi hemen hamile kalınır mi
Artık geçti o bir haftalık vakit bugün 17 gün olduevet kalınır çünkü erken yum.lama durumu olabiliyor bende regl bitiminin 3.günü hamile kalmıştım.ertesi gün hapı yanılmıyorsam 1hftaya kadar kullanılabiliyor şüpheniz varsa alın isterseniz
Bende hiç beklemiyordum fakat adetin bitimine iki gün kala ve ya son gün kala korunmasız ilişkiye girdiğimde hamile kalmıştım.
Bence oluyor Allahın izniyle bende gerçekleşti. Ki hiç beklemiyordum.
Allah nasip ederse doğururumOlursa mucizedir.. Doğur bence
Rabbim kucağına alıp da büyütmeyi nasip etsin
Peki sana da sorayım bebek kız mı erkek mi
Rabbim kucağına alıp da büyütmeyi nasip etsin
Peki sana da sorayım bebek kız mı erkek mi
Az önce kanda gebelik testi yaptırdım 1 saate kadar sonuçlanır kalbim pit pit ata ata gittim psikoloJim bozuldu rüyalarıma girdi bende test yaptirdim en doğru sonuç bu sanırımBeni gelişmelerden haberdar et canim.
test sonucunuzu merak ettim yaptınız acabaAz önce kanda gebelik testi yaptırdım 1 saate kadar sonuçlanır kalbim pit pit ata ata gittim psikoloJim bozuldu rüyalarıma girdi bende test yaptirdim en doğru sonuç bu sanırım
Rabbim isteyene nasip etsin öncelikle
Burdan yazarım
Ayyy kusura bakmayıntest sonucunuzu merak ettim yaptınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?