Regli bitimi hamilelik ?? Acil durum

MELXIXKE

Prensesim Azra'm Can Mustafa'm
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
231
46
318
43
Merhaba adet bitimi 5. Gün korunmasız ilişkide hamile kalınır mi yada kalan var mı? Adetim 3 gün sürüyor iki çocuğum var biri 9 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bebeğim küçük olduğu için korktum rüya falan gördüm tedirgin oldum :( bebek dileyen her kadının Rabbim kucağını boş bırakmasın

Var mı böyle bir durumunuz olan yani adet bitimi hemen hamile kalınır mi

Genelde adet bitimi sonrası ilk günlerde hamilelik olasılığı yoktur çünkü yumurtlama günü değildir ancak bazı dönemlerde çok düşük ihtimalle ayda iki kere yumurtlama olabiliyor eğer böyle bir duruma denk gelirseniz hamilelik gerçekleşebilir.

İlişkiye girdikten 5-6 gün sonra hamilelik testi alip kendin yapabilirsin. Düşük bir ihtimal de olsa adet sonrasi hamilelik olabiliyor.

Bende hiç beklemiyordum fakat adetin bitimine iki gün kala ve ya son gün kala korunmasız ilişkiye girdiğimde hamile kalmıştım.

Merhaba adet bitimi 5. Gün korunmasız ilişkide hamile kalınır mi yada kalan var mı? Adetim 3 gün sürüyor iki çocuğum var biri 9 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bebeğim küçük olduğu için korktum rüya falan gördüm tedirgin oldum :( bebek dileyen her kadının Rabbim kucağını boş bırakmasın

Var mı böyle bir durumunuz olan yani adet bitimi hemen hamile kalınır mi
evet kalınır çünkü erken yum.lama durumu olabiliyor bende regl bitiminin 3.günü hamile kalmıştım.ertesi gün hapı yanılmıyorsam 1hftaya kadar kullanılabiliyor şüpheniz varsa alın isterseniz

evet kalınır çünkü erken yum.lama durumu olabiliyor bende regl bitiminin 3.günü hamile kalmıştım.ertesi gün hapı yanılmıyorsam 1hftaya kadar kullanılabiliyor şüpheniz varsa alın isterseniz
Artık geçti o bir haftalık vakit bugün 17 gün oldu :( bakalım Allah ne yazdıysa

:KK66: Rabbim kucağına alıp da büyütmeyi nasip etsin
Peki sana da sorayım bebek kız mı erkek mi

Henüz cinsiyeti belli değil canım. Var biraz daha inşallah. Senin durumun aynısı arkadaşımın başına geldi 2 çocuğunu doğurdu o uç aylıkken 3 aylık hamileymis 3.ye. Allah yardımcın olsun canım.

Beni gelişmelerden haberdar et canim.
Az önce kanda gebelik testi yaptırdım 1 saate kadar sonuçlanır kalbim pit pit ata ata gittim psikoloJim bozuldu rüyalarıma girdi bende test yaptirdim en doğru sonuç bu sanırım
Rabbim isteyene nasip etsin öncelikle
Burdan yazarım;)

Allah yardımcın olsun canım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Az önce kanda gebelik testi yaptırdım 1 saate kadar sonuçlanır kalbim pit pit ata ata gittim psikoloJim bozuldu rüyalarıma girdi bende test yaptirdim en doğru sonuç bu sanırım
Rabbim isteyene nasip etsin öncelikle
Burdan yazarım:KK66:
test sonucunuzu merak ettim yaptınız acaba

Back