• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli 2 gün gecikti. Testte ikinci çizgi silik çıktı. Bakabilir misiniz 🙈

Maowey

Nature-science-animals-space
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
56
30
8
Reglim iki gün gecikti. Bir kaç haftadır da epeyce vücut olarak sıkıntı yaşadım. Ha geldi geliyor derken (regli ağrıları baş gösterdi) bu sabahta gelmeyince gitti ya test yaptım böyle çıktı? Şimdi ne düşüneceğim ben bilemedim, heyecan, korku, iyice karıştı birbirine bana mı öyle geliyor bu silik çizgi? Siz ne dersiniz bu duruma?

Eklentiler

• IMG-20201130-WA0000.jpg
    IMG-20201130-WA0000.jpg
    159,9 KB · Görüntüleme: 337
Kc dk içinde cikti ?
Genelde bu markanin testlerine güvenmeyin diyorlar ama suan gördüğüm evet pozitif bebik var..
Dilerseniz kan verin onaylatin😊
Rabbim gonlune gore versin

Reglim iki gün gecikti. Bir kaç haftadır da epeyce vücut olarak sıkıntı yaşadım. Ha geldi geliyor derken (regli ağrıları baş gösterdi) bu sabahta gelmeyince gitti ya test yaptım böyle çıktı? Şimdi ne düşüneceğim ben bilemedim, heyecan, korku, iyice karıştı birbirine bana mı öyle geliyor bu silik çizgi? Siz ne dersiniz bu duruma?
Var gibi canım hayırli olsun 🤗

Kc dk içinde cikti ?
Genelde bu markanin testlerine güvenmeyin diyorlar ama suan gördüğüm evet pozitif bebik var..
İki dakika da böyle oldu. Yapar yapmaz çıktım ilk anda negatif dedim. Çıktım eşim sen onu getir bana dedi, eline verdim ve bu silik hali gösterdi. Sonrası şok zaten hala öyleyim. Birazdan başka bir kaç test daha alıp geleceğiz.
Çok ama çok teşekkür ederim. Allah herkese istediği her şeyi nasip etsin.

Var gibi canım hayırli olsun 🤗
Şimdi bir iki test alıp tekrarlayacağım işlemi. İnşallah ne bileyim şuan şok geçiriyorum sanırım. Bir kaç haftadır süre gelen sıkıntı hali bugün de sonuç böyle bilemedim 😻🌞

Kc dk içinde cikti ?
Çok çok teşekkür ederim ya durum netleşsin haber vereceğim sizlere de kesinlikle şimdi netleşmesi için her şeyi yapacağım Allah nasıl garip bir an, şu an çok garip ya 🙈😻

Şimdi bir iki test alıp tekrarlayacağım işlemi. İnşallah ne bileyim şuan şok geçiriyorum sanırım. Bir kaç haftadır süre gelen sıkıntı hali bugün de sonuç böyle bilemedim 😻🌞
Al canım hatta farklı marka al. Yarın sabah da yap koyulaşma takip et bakalım ne durumdasın. Allah kucagina almayi nasip etsin🤗

Duygularım karma karışık, eşim zıplıyor ama ben şoktayım ya şaka gibi. Kendimle dalga geçtim son günlerde.Son bir saat içerisinde her şey birbirine karıştı 😻her birinize çok çok teşekkür ederim.allah herkesin kalbindekini versin. 🌻🌻🌻

Hayırlı olsun bizede dua edin 😍
Ederim tabi etmem mi? Bu ay hiç içinde kendimi tahayyül edemeyeceğim haller içine girdim. Bu forumda dolanırken kadınlarımızın mücadelelerini gördüm.Hepiniz her şeyi fazlasıyla hak ediyorsunuz. Allah hepinize hakkınızda hayırlı olanı önünüze çiçek çiçek çıkarsın. Çok teşekkür ederimm. Olay kesinleşince bu şok hali geçecek sanırım. Cümle kurmakta bile zorlanıyorum. 🙈

Ederim tabi etmem mi? Bu ay hiç içinde kendimi tahayyül edemeyeceğim haller içine girdim. Bu forumda dolanırken kadınlarımızın mücadelelerini gördüm.Hepiniz her şeyi fazlasıyla hak ediyorsunuz. Allah hepinize hakkınızda hayırlı olanı önünüze çiçek çiçek çıkarsın. Çok teşekkür ederimm. Olay kesinleşince bu şok hali geçecek sanırım. Cümle kurmakta bile zorlanıyorum. 🙈
Maşallah sağlıkla ilerlesin kucağına almak nasip olsun inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🥰

Bu testten beş tane yaptım beşi de bu şekilde çıktı gebe değildim inşallah sizi yanıltmaz hiç güvenmiyorum bu markaya

Kuzum hamilesin bnimde 1 gun gecikti

Eklentiler

• 20201130_161151.jpg
    20201130_161151.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 87
Bu testten beş tane yaptım beşi de bu şekilde çıktı gebe değildim inşallah sizi yanıltmaz hiç güvenmiyorum bu markaya
Başka markaya ait bir kaç tane aldık sabah, birini bir saat önce yeniden yaptım. Pozitifdi. Yarın sabah yeniden yapacağım. Zaten kan içinde gideceğim yarın belli olacak ne olduğu.

Kuzum hamilesin bnimde 1 gun gecikti
Tebrik ederim 😻🌻🌻hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏bir başka markaya ait test daha yaptık aynı sonucu verdi bu kez çizgi daha netti. Yarın sabah yeniden yapacağım ve kan için gideceğim bakalım neler olacak 🌞

Back