- 14 Şubat 2021
- 44
- 34
- 8
- 32
- Konu Sahibi aryacikolata
-
Yüksek ihtimal gebeesiniz kan verin
Canım nurse yazıyor ya sağlıkçı misin düşüncelerin önemli :)Yüksek ihtimal gebeesiniz kan verin
İnsan heyecanlanıyor ben test yapmayacaktim yarın beta için gidecegim idrar testi yaptınız mı?Benimde 3 gün var bata cesaret edip yapamadım
Yok canım yapmadım ben yapmamaya karar verdim günüm geçerse ancak o zaman yaparımİnsan heyecanlanıyor ben test yapmayacaktim yarın beta için gidecegim idrar testi yaptınız mı?
Ne kadar süredir istiyorsunuz aynen canım insan sabredemiyor silik de olsa çizgi çıkmış kandada çıkar inşallahİnsan heyecanlanıyor ben test yapmayacaktim yarın beta için gidecegim idrar testi yaptınız mı?
Ben de senin gibi bekleyecektin regl olursam olur olmazsa test yaparim diyordum sabredemedim , bu ay düşünmeye başladık inşallah ikimizde hamileyizdir :)Ne kadar süredir istiyorsunuz aynen canım insan sabredemiyor silik de olsa çizgi çıkmış kandada çıkar inşallah
Banada dua edermisiniz bnde cok istiyorum bu sefer yumurtan buyumemis dedi
Yarın verecegim heyecanlandım inşallahhamilesiniz kan verin ..yeni olduğu için silik çıkmıştır.
Evet hamilesiniz maşallahBelirtiler üzerine test yaptım sizce hamile miyim? İkinci çizgi silikte olsa görüyorum emin olamadim
Amin inslh canim allah razi olsun sizdenİnsallahhh sağlıcakla olurr Allah'ım isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?