- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimCizgi qayet net gorunuyor.tebrikler
Amiin inşallah canım korkuyor işte insanniye korkuyorsun allahın izniyle hamılesın canım
Bence kimyasal değildir yaa niye olsunki. Benimde bir gün kala gölge gibiydi kimse göremedi ben gördüm kimse inanmadı ama ben hamileydim :))
Amin inşallah vardır ve sende sağlıkla doğurursun..Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah benimde vardır :)
Haftaya salı düşünüyorum kan tahlili yaptırmayı canım. Tahminimce 4 hafta bitmiş olmuyo belki gitmişken keseyide görürüzkan testi yaptirdiniz mi . hic kendinizi strese sokmayin oyle kimyasal mi diye
Bnmde 3 gün var adetime bnde 5tllk test yaptım ama çıkmadı yarın erken gebelik testi yapıcam sizin ne markaydı erken gebelik testi?Kızlar renglime 3 gün kala yaptım bu şekilde çıktı.
Korkuyorum yine kimyasal olur diye
Tebrikler hamilesin canım :) gebeliğin erken evrelerinde böyle çıkması normal. Bi kaç gün sonra yapsan daha da koyu olur.
Bnmde 3 gün var adetime bnde 5tllk test yaptım ama çıkmadı yarın erken gebelik testi yapıcam sizin ne markaydı erken gebelik testi?
Zaten olması gereken doktora gidip gerekli kontrolleri yaptırmak. :)Artık yapmam herhalde direk kana giderim canım bu testlere para vermekten eczaneyi zengin ettim
Belirtinz var mı hiç5 gün kala prodiktör yaptım hemen çıktı çizgi onda net.
Bugün certain erken gebelik testi yaptım ondada çıktı.
5 tl lik kaset testtede çıktı.
İki gün sonra yine gel değerin artmış mı bakalım der diye gitmiyorum. Öyle beklemek daha zorZaten olması gereken doktora gidip gerekli kontrolleri yaptırmak. :)
Belirtinz var mı hiç