Gebeliğe Hazırlık REGLE 12 GUN KALA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döllenmeyle ilgisi yok ateşin yumurtayı çatlatmak için üretilen hormonlar ateş yapar. Ama yine de ısrar etmiycem. Başka ateş takibi yapan birine sorarsan anlatır. Boşuna gebeliğe yormamanız için uyarmak istedim. Gösterdiğiniz örneklerin tamamı dediğimi de doğruluyor hiç biri battan önce düşmemiş. Hamile kalan da kalmayan da.

Yumurtlama gunu ates yukseliyor ve yumurtlamdan sonra normal derecesine geri dönüyor. Hamileysen artarak devam ediyor degilsen normal vucut sicakliginda devam ediyor adet olacagin zaman ates düsüyor ve adet oluyorsun..

Bende bu sekilde cunku yumurtlama gunumu vucut sicakligimdan anlarim 2 gun oyle devam eder sonra o sicaklik gider adet gunume kadar...

Adet gunumde buz kesilirim adet olcagimi anlarim ve olurum.

Sizinde dediginiz bu sekildemi

Bu konuyu actigimda ve ertesi gun gece cok agridi bugun agrim olmadi ama gece uzun heran baslayabilir. Yanliz agrilar hep gece basliyor..

Sizdede mi adet sancisi seklinde.. hani ilk olurken bir sanci olur ya benimki o sekilde siddetli degil ama cok sinir bozucu. 2 aydir erken oluyordum bu ay tam ne zmana olurum bilmiyorum ama 2 aydir sanci cekmemistim.
Ben adet sancısı çekmiyorum canım,ben ne zaman adet olduğumu bile anlamam olduğum zaman. Ama kist öyle ağrı yapıyor hamileykende kasıkları ağrıyordu ablamın.

Ben adet sancısı çekmiyorum canım,ben ne zaman adet olduğumu bile anlamam olduğum zaman. Ama kist öyle ağrı yapıyor hamileykende kasıkları ağrıyordu ablamın.

Bende hep agri olur canim ama 1 hafta once baslar ince ince sizi sizi adet olacagin gün yaklastikca şiddetlenir ve sıklasır. Diger adetlerden farki şu..
Şiddetli bir agrimin olmamasi...
Sızı sızı bel agrisi ve kasik agrısı yaşiyorum.

Ama defalarca kez kist agrisini da yasadim. Agri yumurtaliklarda tek tarafli ve siddetli oluyor.

Bende hep agri olur canim ama 1 hafta once baslar ince ince sizi sizi adet olacagin gün yaklastikca şiddetlenir ve sıklasır. Diger adetlerden farki şu..
Şiddetli bir agrimin olmamasi...
Sızı sızı bel agrisi ve kasik agrısı yaşiyorum.

Ama defalarca kez kist agrisini da yasadim. Agri yumurtaliklarda tek tarafli ve siddetli oluyor.
Eğer batma gibi hissediyorsan hamile olma ihtimalin yüksek ablam öyle anlamıştı

Canim batma dedigin olay nasil birsey bunu bilemiyorum o yuzden net cvp veremeyecegim..
Batma denilen olay kasıklarında özellikle sol yumurtalığında batma yani iğne batması gibi inceden bi sızı ablam oturup kalkarken batıyor gece uzandığımda çok batıyor diyordu,öyle anladı o gebeliğini

Batma denilen olay kasıklarında özellikle sol yumurtalığında batma yani iğne batması gibi inceden bi sızı ablam oturup kalkarken batıyor gece uzandığımda çok batıyor diyordu,öyle anladı o gebeliğini

En iyisi test yapmak.. Ve agri kesici içmek galiba. Cunku ben 4.5 senedir hamile kalamiyorum o yuzden yasadigm bu olayin üsütmeden ibaret olacagini ve bosuna umutlandigimi düsunüyorum...

En iyisi test yapmak.. Ve agri kesici içmek galiba. Cunku ben 4.5 senedir hamile kalamiyorum o yuzden yasadigm bu olayin üsütmeden ibaret olacagini ve bosuna umutlandigimi düsunüyorum...
Mucizeler en umutsuz olduğun anda gelir. Günün en karanlık saati sabaha çıkmadan hemen öncesidir. İnşallah adet olmazsın da bebeğin bu ay gelir. :)

Mucizeler en umutsuz olduğun anda gelir. Günün en karanlık saati sabaha çıkmadan hemen öncesidir. İnşallah adet olmazsın da bebeğin bu ay gelir. :)

Umutlanmasam daha iyi sanirim :) ama umutlanmadigin her ay ilginc bir belirtiyle karsilasiyorsun ve beynin sana oyun oynuyor ya hamileysen diye :)

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim isteyen herkese insallah :)

Umutlanmasam daha iyi sanirim :) ama umutlanmadigin her ay ilginc bir belirtiyle karsilasiyorsun ve beynin sana oyun oynuyor ya hamileysen diye :)

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim isteyen herkese insallah :)
Aynen öyle,en iyisi biraz uzaklaşmak kafa dinlemek düşünmemek.. İnşallah allah iateyen herkese nasip etsin :)

Yumurtlama gunu ates yukseliyor ve yumurtlamdan sonra normal derecesine geri dönüyor. Hamileysen artarak devam ediyor degilsen normal vucut sicakliginda devam ediyor adet olacagin zaman ates düsüyor ve adet oluyorsun..

Bende bu sekilde cunku yumurtlama gunumu vucut sicakligimdan anlarim 2 gun oyle devam eder sonra o sicaklik gider adet gunume kadar...

Adet gunumde buz kesilirim adet olcagimi anlarim ve olurum.

Sizinde dediginiz bu sekildemi
Aynen öyle. Bende adet sabahı ateşimden anlıyordum. Gün içinde adet olucam diyordum ve hiç şaşmıyordu.

Back