Gebeliğe Hazırlık REGLE 12 GUN KALA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Arkadaslar iyi geceler. Bu ay çok regl sancisi çektim gecen ay da doktora gitmistim hicbir sorun yoktu.
Regle 12-13 gun kala başladi ince ince sızı halinde ben üsüttüm sandim. Ama giderek daha da siddetleniyor belim kasiklarim cok agriyor. Üsütmeden kaynakli olabilirmi doktora mi gideyim bilemedim kizlar. Regle 2 gun falan kaldi ama sabah ölüyorum sandim sancidan 1-2 saat belim kasiklarim cok agridi hatta oldum sandim o derece. Sicak su torbasi işe yararmi ? Ilacta icmek istemiyorum.

Yanlis anlayanlar olmuş.. yumurtlamayla alakasi yok cunky 12 gun once başladi şuan reglime 2 gun kaldi. 2 gun kala yumurtlama agrisi cekilmez.

Son düzenleme:
Yumurtaniz çatlıyor olmasın.
Bense bir heves bu ay hamileyim inşallah derken şu an adet sancısı çekiyorum belime ve sağ kasığa dogru inceden inceden geliyor sanırım.

Yumurtaniz çatlıyor olmasın.
Bense bir heves bu ay hamileyim inşallah derken şu an adet sancısı çekiyorum belime ve sağ kasığa dogru inceden inceden geliyor sanırım.

Agriyi yaklasik 1 haftadan fazladir cekiyorum regle de 2 gun kaldi sanmiyorum.

Adet sancisi hamileliktede oluyor. Benim oyle olmustu. Insallah hamilesinizdir.

Ayaklarina sicak su torbasi koy, o ağrıyı boşuna çekiyorsun bi ağrı kesici ic regl olacağını anladığın zaman. Ağrın hafif geçer geçmiş olsun

Arkadaslar iyi geceler. Bu ay çok regl sancisi çektim gecen ay da doktora gitmistim hicbir sorun yoktu.
Regle 12-13 gun kala başladi ince ince sızı halinde ben üsüttüm sandim. Ama giderek daha da siddetleniyor belim kasiklarim cok agriyor. Üsütmeden kaynakli olabilirmi doktora mi gideyim bilemedim kizlar. Regle 2 gun falan kaldi ama sabah ölüyorum sandim sancidan 1-2 saat belim kasiklarim cok agridi hatta oldum sandim o derece. Sicak su torbasi işe yararmi ? Ilacta icmek istemiyorum.
Yumurtan çatladığı için oluyordur sancı. Hamile olmadığım ayda da hamile olduğum ayda da olmuştu. Yumurta normalde büyüdüğünden daha fazla büyüdüğü için çatladığındaki ağrı fazla olmuş, doktorum böyle söylemişti. Ayrıca gebeliğe de yorulmamalı demişti ve haklı çıktı. Alakası yoktu. Gebelikte de adet sancısı oluyor ama ya adet zamanı ya da 1-2 gün öncesinden başlıyor adet zamanı boyunca sürüyor.

Yumurtan çatladığı için oluyordur sancı. Hamile olmadığım ayda da hamile olduğum ayda da olmuştu. Yumurta normalde büyüdüğünden daha fazla büyüdüğü için çatladığındaki ağrı fazla olmuş, doktorum böyle söylemişti. Ayrıca gebeliğe de yorulmamalı demişti ve haklı çıktı. Alakası yoktu. Gebelikte de adet sancısı oluyor ama ya adet zamanı ya da 1-2 gün öncesinden başlıyor adet zamanı boyunca sürüyor.

Tesekkur ederim hamilelikle ilgisi varmi bilmiyorum acikcasi ama cok sinir bozucu bisey oldugu kesin. Birde cok ilginc ki genelde gece ve sabahlari oluyor.

Ayrica yumurtlamayla alakasi yok. Regle 12 gun kala basladi regle 2 gun var hala agriyo bat 2 yani

Hamile olan ablam da böyleydi ama onun döllenmeden (yumurta çatladıktan) 1 hafta sonra başlamıştı,kasıklarında sürekli batma vardı geceleri çok batıyor özellikle sol kasığım diyordu hamile olduğunu öğrendi şuan 5 aylık hamile kala da ara sıra kasıkları sancı yapıyor geceleri. Öte yandan benimde geçen ay belim ve kasıklarım çok şiddetli ağrımıştı,yukardaki bayanın dediği gibi olmuş bende de,yumurtam çok fazla büyümüş çatlayamadığından dolayı aşırı ağrı yapmıştı özellikle geceleri 4-5 gün sonra da azalarak geçmişti.

Tesekkur ederim hamilelikle ilgisi varmi bilmiyorum acikcasi ama cok sinir bozucu bisey oldugu kesin. Birde cok ilginc ki genelde gece ve sabahlari oluyor.

Ayrica yumurtlamayla alakasi yok. Regle 12 gun kala basladi regle 2 gun var hala agriyo bat 2 yani
Yumurtlama bat’a 14 günü kala olur. 2 günü sonrasında başlamış yani. Yumurtlama ağrısı da olabilir gebelikte olabilir. Az kalmış zaten belli olur.

Agriyi yaklasik 1 haftadan fazladir cekiyorum regle de 2 gun kaldi sanmiyorum.

Adet sancisi hamileliktede oluyor. Benim oyle olmustu. Insallah hamilesinizdir.

Ben maalesef adet oldum bu sabahın ilk ışıkları ile hayaller başka aya kaldı :)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Yanlis anlayanlar olmuş.. yumurtlamayla alakasi yok cunky 12 gun once başladi şuan reglime 2 gun kaldi. 2 gun kala yumurtlama agrisi cekilmez.
Canım benimde bata 10 gün var ama dediğin gibi kaşık ağrısı özellikle sol taraf ağrıyor ve belim yumurtanın çatladığı günden beri ağrıyor birde akıntı var bende . Ve eşim dün ateşimin olduğunu söyledi . İnşallah hamileyizdir . Test yapsan çıkar aslımda senin .

Canım benimde bata 10 gün var ama dediğin gibi kaşık ağrısı özellikle sol taraf ağrıyor ve belim yumurtanın çatladığı günden beri ağrıyor birde akıntı var bende . Ve eşim dün ateşimin olduğunu söyledi . İnşallah hamileyizdir . Test yapsan çıkar aslımda senin .
Yumurta çatlayınca ateş yükselir normal o. Benim de ayaklarım yanardı bat’a kadar. Adet olduktan sonra geçerdi.

Yumurta çatlayınca ateş yükselir normal o. Benim de ayaklarım yanardı bat’a kadar. Adet olduktan sonra geçerdi.
Evet canım yumurta çatlayınca yükseliyor ama eğer gebelik yoksa tekrar düşüşe geçiyor yalnız benim yumurtam catlayalı 4 gün oldu hala düşmedi ateşim .

Evet canım yumurta çatlayınca yükseliyor ama eğer gebelik yoksa tekrar düşüşe geçiyor yalnız benim yumurtam catlayalı 4 gün oldu hala düşmedi ateşim .
Bat günü düşer ateş o da gebelik yoksa. Gebelik varsa devam eder. Ama günler öncesinden düşmez. Ateş takibi mi yapıyorsun? Bende ateş takibiyle hamile kaldım. Ovülasyon testi de yapıyordum aynı zamanda.

Bat günü düşer ateş o da gebelik yoksa. Gebelik varsa devam eder. Ama günler öncesinden düşmez. Ateş takibi mi yapıyorsun? Bende ateş takibiyle hamile kaldım. Ovülasyon testi de yapıyordum aynı zamanda.
Yanlış biliyorsun canım yumurtlama günü yükselir ateş yumurta çatladıktan sonra tekrar düşer ateş fakat eğer gebelik varsa düşmez .aynı yükseklite devam eder .Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar çok .

Bu hamile olmadığım ay:
Ateş adet günü düştü. Öncesinde yüksek.
1E6F29F5-A183-45B3-9BCF-8FA30E246CB4.jpeg

Bu hamile olduğum ay:
Adet günüm dahil ateş hiç düşmedi. Hala da yüksek.
E58AD509-5235-427F-9BB3-3140E4513D15.jpeg

Bu hamile olmadığım ay:
Ateş adet günü düştü. Öncesinde yüksek.
Eki Görüntüle 2169147
Bu hamile olduğum ay:
Adet günüm dahil ateş hiç düşmedi. Hala da yüksek.
Eki Görüntüle 2169148
Bu konuyu baya kapsamlı araştırdım. Paylaştığım resimler hamile arkadaşlara ait; ovulasyon günü yumurtaları catlıyor ateş yükseliyor ve bidaha düşmüyor Doğuma kadar . Yine aynı forumda hamile olmayan arkadaşların vücut sıcaklığı listeleride var evet onlarında ateşleri yükseliyor ovulasyon günü fakat döllenme gerçekleşmediği için tekrar düşüyor ovulasyondan 1 gün sonra .

Eklentiler

• 6BEDEA89-742B-411D-B935-D58195C0DB31.png
    6BEDEA89-742B-411D-B935-D58195C0DB31.png
    195,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 5C95B5F9-D4B8-4B08-A261-DF7F8B8F58FC.png
    5C95B5F9-D4B8-4B08-A261-DF7F8B8F58FC.png
    163,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 3E7A33C5-9F78-4EEE-B703-7C26CBC04AAC.png
    3E7A33C5-9F78-4EEE-B703-7C26CBC04AAC.png
    175,4 KB · Görüntüleme: 66
  • E24EBB0A-D828-4C5F-8D1B-9B30062CE4DC.png
    E24EBB0A-D828-4C5F-8D1B-9B30062CE4DC.png
    171,2 KB · Görüntüleme: 67
Hamile olan ablam da böyleydi ama onun döllenmeden (yumurta çatladıktan) 1 hafta sonra başlamıştı,kasıklarında sürekli batma vardı geceleri çok batıyor özellikle sol kasığım diyordu hamile olduğunu öğrendi şuan 5 aylık hamile kala da ara sıra kasıkları sancı yapıyor geceleri. Öte yandan benimde geçen ay belim ve kasıklarım çok şiddetli ağrımıştı,yukardaki bayanın dediği gibi olmuş bende de,yumurtam çok fazla büyümüş çatlayamadığından dolayı aşırı ağrı yapmıştı özellikle geceleri 4-5 gün sonra da azalarak geçmişti.

Bu konuyu actigimda ve ertesi gun gece cok agridi bugun agrim olmadi ama gece uzun heran baslayabilir. Yanliz agrilar hep gece basliyor..

Sizdede mi adet sancisi seklinde.. hani ilk olurken bir sanci olur ya benimki o sekilde siddetli degil ama cok sinir bozucu. 2 aydir erken oluyordum bu ay tam ne zmana olurum bilmiyorum ama 2 aydir sanci cekmemistim.

Bu konuyu baya kapsamlı araştırdım. Paylaştığım resimler hamile arkadaşlara ait; ovulasyon günü yumurtaları catlıyor ateş yükseliyor ve bidaha düşmüyor Doğuma kadar . Yine aynı forumda hamile olmayan arkadaşların vücut sıcaklığı listeleride var evet onlarında ateşleri yükseliyor ovulasyon günü fakat döllenme gerçekleşmediği için tekrar düşüyor ovulasyondan 1 gün sonra .
Döllenmeyle ilgisi yok ateşin yumurtayı çatlatmak için üretilen hormonlar ateş yapar. Ama yine de ısrar etmiycem. Başka ateş takibi yapan birine sorarsan anlatır. Boşuna gebeliğe yormamanız için uyarmak istedim. Gösterdiğiniz örneklerin tamamı dediğimi de doğruluyor hiç biri battan önce düşmemiş. Hamile kalan da kalmayan da.

Ben umutlanmak istemiyorun her ay husran oluyo sonra belirti olarak sormadim ama belirti diyebilecegim çok şey var.

Erken baslayan kasik bel agrisi , goguslerimin yanlari ve uclari cok aciyor. Siskinlik , kabizlik. 2 gundur geceleri olan mide yanmasi... 10 gündur aşiri derece de üsüyorum yazin ortasi ve ben donuyorum.. Akintida yaklasik 1 haftadir var.. iste benim garibime giden de bu akinti bende reglden 2 gun once baslar olacagimi anlarim. 1 hafta once basladi. Ve sanciyla orantili olarak ilerliyo. Sancim oluyo wcye gidiyorum bakiyorum akinti gelmis. Yani bu ay pek bir garibim çozemedim...

Back