Regle 11 gun kala sag kasik agrisi?

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Hanimlar reglime 11 gun var 23 nisanda yumurtlama gunumdu ama uzerinden 3 gun gecti yani bugun sag kasigimdan bacagima dogru giden sancili bi agri yasadim. Sebebi nedir sizce,yumurtlama gunleri degisebilir mi? İliski yasamadim, sadece 3-4 ay once yakinlasmam olmustu onda da duzenli adet gormustum o yuzden gebelik kaynakli degil. Yumurtlama agrisi olabilir mi sizce? Reglime ise 11 gun var pms doneminde olabilir mi?

Yumurtlama gününü tespit edebilmek için ovulasyon testi kullanıyoruz. Takvim uygulaması yeterli olmuyor.

Evet yumurtlama agrısı olabilir
Yani ondan bi kac gun oncede yumurtlama agrisi cekip kanamam oldu hafifi anladim yumurtam catlamisti ama aradan bir iki gun gecti yine agrim oldu. İliskim zaten yok bunu belirtiyim ama anlamadim yani cift yumurtlama filan mi oluyo acaba

tabi ki her ay yumurtalama günleri değişir ben çok düzenli adet görmeme rağmen asla aynı günler de yumurtlamadım ovulasyon testi ile kontrol edebilirsiniz yumurtalama günlerinizi

tabi ki her ay yumurtalama günleri değişir ben çok düzenli adet görmeme rağmen asla aynı günler de yumurtlamadım ovulasyon testi ile kontrol edebilirsiniz yumurtalama günlerinizi
Hmm tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…