Çok iyi anlıyorum seni biraz fazla sabirsiz ve heyecanlıyız ama böyle takıntı haline getirmek hiç işe yaramıyor hiç birimizde şimdi test sipariş ettim hafta sonuna kadar yapmayacağım kendime söz verdimHaklısın da işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi anlıyorum seni biraz fazla sabirsiz ve heyecanlıyız ama böyle takıntı haline getirmek hiç işe yaramıyor hiç birimizde şimdi test sipariş ettim hafta sonuna kadar yapmayacağım kendime söz verdimHaklısın da işte
Benimde sabah geldi çok azz şu an kanamam yok ama kasıklarımdaki ağri artti sankiBenim de aynı adetime bir hafta kala kahverengi lekelenmeler basladi Bir damla da pembemsi kan geldi başkada bişey yok lekelenmelerden iki gün önce doktora gitmiştik ultrasonla alttan muayene de yumurtalar vardı gebelik olsa yumurta olmazdı galiba
Ağrım yok benim iki gündür bişey gelmiyoBenimde sabah geldi çok azz şu an kanamam yok ama kasıklarımdaki ağri artti sanki
Adetten 5 gün önce gelirseBenim 4gebeligdede geldi ama adet gecikince yada adete yakin gelir sizin çok erken yani yumurtlama akıntısı olabilir
Yumurtlamam geçti canım o yüzdende biraz şüphelniyorumBenim 4gebeligdede geldi ama adet gecikince yada adete yakin gelir sizin çok erken yani yumurtlama akıntısı olabilir
Canım pembe duruyor var gibi yani adetin ne zaman pekiGörünüyor mu. Bilmiyorum ben gördüm ama 15. Dk sonra cnm
Canım 15 inde olmam gerekiyor yani daha 6 gün varCanım pembe duruyor var gibi yani adetin ne zaman peki
Canım 15 inde olmam gerekiyor yani daha 6 gün var
Ah canım ne üç günü birazdan kalkıp tekrar yaparım öyle bir delilik yaşamayan bilemez Allah hepimize sağlıklı evlatlar versinDAha erken canım bence sen 3 gun sonra birdaha dene ama var gibi
Canim bence simdi yapip testini ziyan etme sabah ilk idrarınla yap buraya da atarsın sabah odrarinda hcg hormonu daha çokAh canım ne üç günü birazdan kalkıp tekrar yaparım öyle bir delilik yaşamayan bilemez Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin![]()
Öyle yapcam canimCanim bence simdi yapip testini ziyan etme sabah ilk idrarınla yap buraya da atarsın sabah odrarinda hcg hormonu daha çok
SAbah haberlerini bekliyorumÖyle yapcam canim
Kaç gün geçti canım yumurtlamanın üzerinden hadi hayırlısı olsunYumurtlamam geçti canım o yüzdende biraz şüphelniyorum
Yumurtlamamın üzerinden 5 ya da 6 gün geçtiKaç gün geçti canım yumurtlamanın üzerinden hadi hayırlısı olsun
Beklenek çok zor valla hergün yapın gitsinHaklısın da işte
Yumurtlama tarihini kesin biliyorsan imkansız canım 6 gün Embriyonun oluşumu ,Rahime tutunması ,lekelenmenin gelmesi net eminsen tarihten imkansızYumurtlamamın üzerinden 5 ya da 6 gün geçti
Net emin değilim uygulamanin gosterdigi tarihker ovülasyon testi falan yapmadim hic ama gün aşırı dğerlendirme yaotık yanj uygulamaya pek ayak uydurmadikYumurtlama tarihini kesin biliyorsan imkansız canım 6 gün Embriyo lnunoluşumu Rahime tutulması lekelenmenin gelmesi net eminsen tarihten imkansız
Erken döllenme olabilir canım o zaman, ovulasyon testi yapmadıysan bir şansın var Allah gönlüne göre versin zaten yerleşmek kanaması gelince gebelik testinde de çıkıyorNet emin değilim uygulamanin gosterdigi tarihker ovülasyon testi falan yapmadim hic ama gün aşırı dğerlendirme yaotık yanj uygulamaya pek ayak uydurmadik