Regle 10 gün kala yerleseme kanaması olur mu sizce

Benim de aynı adetime bir hafta kala kahverengi lekelenmeler basladi Bir damla da pembemsi kan geldi başkada bişey yok lekelenmelerden iki gün önce doktora gitmiştik ultrasonla alttan muayene de yumurtalar vardı gebelik olsa yumurta olmazdı galiba
Benimde sabah geldi çok azz şu an kanamam yok ama kasıklarımdaki ağri artti sanki

Benim 4gebeligdede geldi ama adet gecikince yada adete yakin gelir sizin çok erken yani yumurtlama akıntısı olabilir

Onu bilmiyorum canım .benim normal gebeliğim de adetten bir kaç gün sonra gelmişti ,yani embriyo iyice yerleşip rahim duvarini kazığı için geliyor mantık o.

Ah canım ne üç günü birazdan kalkıp tekrar yaparım öyle bir delilik yaşamayan bilemez Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin :(
Canim bence simdi yapip testini ziyan etme sabah ilk idrarınla yap buraya da atarsın sabah odrarinda hcg hormonu daha çok

Yumurtlama tarihini kesin biliyorsan imkansız canım 6 gün Embriyo lnunoluşumu Rahime tutulması lekelenmenin gelmesi net eminsen tarihten imkansız
Net emin değilim uygulamanin gosterdigi tarihker ovülasyon testi falan yapmadim hic ama gün aşırı dğerlendirme yaotık yanj uygulamaya pek ayak uydurmadik

Net emin değilim uygulamanin gosterdigi tarihker ovülasyon testi falan yapmadim hic ama gün aşırı dğerlendirme yaotık yanj uygulamaya pek ayak uydurmadik
Erken döllenme olabilir canım o zaman, ovulasyon testi yapmadıysan bir şansın var Allah gönlüne göre versin zaten yerleşmek kanaması gelince gebelik testinde de çıkıyor

Back
X