Evet olma ihtimali varKızlar baska bir konu actim ama crvap veren olmadı benim adet gunum 19 ya da 20 nisan bugun sabah çokk az akıntı ile karışık kanamam oldu ama bir daha birsey grlmedi sizce yerlesme kanaması olabilir mi
Ayy canım gerçekten mi yaa inşallah öyledir yani sabah geldi birdaha gelmediEvet olma ihtimali var
Benim başımdan geçmedi ama çevredeki arkadaşlar burada okuduklarım vs doğrultusunda ihtimal var ama şu an test için falan erken zaten. İnşallah vardır güzel haberler alırsınızAyy canım gerçekten mi yaa inşallah öyledir yani sabah geldi birdaha gelmedi
Elimde şu an freely erken gebelik testi var uzerinde 6 gün oncesine kadar sonuc yazıyor ama ben adet gününde sabah idrarı ile yaomayı düşünüyorum canımBenim başımdan geçmedi ama çevredeki arkadaşlar burada okuduklarım vs doğrultusunda ihtimal var ama şu an test için falan erken zaten. İnşallah vardır güzel haberler alırsınız
Freely çok yalancı sonuç çıkarıyor benimde başıma geldi ondada dikkatli olmak lazım alabiliyorsunuz daha güvenilir bir testle yapın derimElimde şu an freely erken gebelik testi var uzerinde 6 gün oncesine kadar sonuc yazıyor ama ben adet gününde sabah idrarı ile yaomayı düşünüyorum canım
Ben daha önce hiç kullanmadım canım bilmiyodum o yuzden ama çarşıya çıkınca farkli bir marka alırımFreely çok yalancı sonuç çıkarıyor benimde başıma geldi ondada dikkatli olmak lazım alabiliyorsunuz daha güvenilir bir testle yapın derim
Awox predictor prodoctor olabilir onlar iyi aklınızda bulunsunBen daha önce hiç kullanmadım canım bilmiyodum o yuzden ama çarşıya çıkınca farkli bir marka alırım
Tmmdır teşekkür ederimAwox predictor prodoctor olabilir onlar iyi aklınızda bulunsun
Benim de aynı adetime bir hafta kala kahverengi lekelenmeler basladi Bir damla da pembemsi kan geldi başkada bişey yok lekelenmelerden iki gün önce doktora gitmiştik ultrasonla alttan muayene de yumurtalar vardı gebelik olsa yumurta olmazdı galibaTmmdır teşekkür ederim
Canım productor 15 dk sonra silik çıkardı ama daha adete 6 gün var kuruma çizgisi mıdır hiç kuruma görmemiştim bu markadaAwox predictor prodoctor olabilir onlar iyi aklınızda bulunsun
Kuruma çizgisi hemen çıkmaz aslında varsa fotoğrafını atar mısınCanım productor 15 dk sonra silik çıkardı ama daha adete 6 gün var kuruma çizgisi mıdır hiç kuruma görmemiştim bu markada
Görünüyor mu. Bilmiyorum ben gördüm ama 15. Dk sonra cnmKuruma çizgisi hemen çıkmaz aslında varsa fotoğrafını atar mısın
Hoş ben kopkoyu çizgi gördüm kaç gün önce arada yaptıklarım silikti bugün kan verdim 0.89 çıktı doktor regline beş gün var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dediCanım productor 15 dk sonra silik çıkardı ama daha adete 6 gün var kuruma çizgisi mıdır hiç kuruma görmemiştim bu markada
Bende çok pozitif gördüm yalancı yemin ettim almamaya ama insan dayanamıyor ki ya ofHoş ben kopkoyu çizgi gördüm kaç gün önce arada yaptıklarım silikti bugün kan verdim 0.89 çıktı doktor regline beş gün var yükselme ihtimali var gecikirsen gel dedi
Sanki çok hafif var gibi ama bilemiyorum ki sen bi 3 gün falan sonra yap benceGörünüyor mu. Bilmiyorum ben gördüm ama 15. Dk sonra cnm
Aynen öyle ama bu oran yükselmezse denediğimden beri hiç görmediğim bir yalancı pozitif görmüş olmanın şaşkınlığı içerisinde kalcamBende çok pozitif gördüm yalancı yemin ettim almamaya ama insan dayanamıyor ki ya of
Sanki çok hafif var gibi ama bilemiyorum ki sen bi 3 gün falan sonra yap bence
Nasıl beklicem üç gün bir saat.sonra yaparımSanki çok hafif var gibi ama bilemiyorum ki sen bi 3 gün falan sonra yap bence
Bu kadar erken yapman bir yana ilk idrar dışında yaptığında pek bişey göremezsinNasıl beklicem üç gün bir saat.sonra yaparım
Haklısın da işteBu kadar erken yapman bir yana ilk idrar dışında yaptığında pek bişey göremezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?