• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reglden sonra bitmeyen k.rengi akıntı

gul_muge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
415
2
96
İstanbul
arkadaslar merhaba 17 yasındaym ben... ayın 11nde reglm basladı ve 5 gün normal devam etti. sonraysa 15inden beri az az k.rengi akıntı geliyor. cok korkuyorum önemli biseymidir doktora gitmeme gerek war mı ? daha önce yaşayan biri war mı normal mi neden olur kötü bişey mi acaba ? ayrıca bide her seferınde gsl abdestı almalımıyım ?? lütfen yardımcı olursanz sevinirim.

canım belki üşütmüşündür biraz,ondan akıntı devam ediyor olabilir.Birdaha ki ay yine böyle olursan doktora görünmende fayda var derim.En güzel teşhisi o koyacaktır.

Gusül meselesine gelince.10 günden sonra gelen akıntı özür olarak kabul edilir ve gusül alınır.
Yani 10cu günden itibaren gusül alabilirsin.Sonraki günlerde gusülde bozulma olmaz.Adetin tam bittiğinden emin olduğunda ise yeniden gusül alırsın.
Eğer namaz kılıyorsan 10.gün gusül alırsın daha sonra adetin tam bitene denk her vakit namazında abdest tazelersin.

canım belki üşütmüşündür biraz,ondan akıntı devam ediyor olabilir.Birdaha ki ay yine böyle olursan doktora görünmende fayda var derim.En güzel teşhisi o koyacaktır.

Gusül meselesine gelince.10 günden sonra gelen akıntı özür olarak kabul edilir ve gusül alınır.
Yani 10cu günden itibaren gusül alabilirsin.Sonraki günlerde gusülde bozulma olmaz.Adetin tam bittiğinden emin olduğunda ise yeniden gusül alırsın.
Eğer namaz kılıyorsan 10.gün gusül alırsın daha sonra adetin tam bitene denk her vakit namazında abdest tazelersin.

ya ben çok teşekkür ederim size.... gercekten saolun.... namaz meselesını dediginiz gibi yapıcam. tesekkrşer tekrar. pekı bi sotum daha olacak kist baslangıcı olabilir mi sizce yani normal mi boyle olması :S

Back