Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı durumu yasıyorum evli değilim bi fırsat bulup gidemedim doktora ciddi bi durum mu hemen gitmeliniyim benim kahva lekelenmeler regli öncesindede oluo sonrasındada bak korktum simdi
hhm en yakın zamanda gitcem bana yengem kıst olailir dedi cok tırstım hemen gitcem yaa inş senin gibi önemli bisey yoktur
Siz de böyle birsey yasadiniz mi?
Sonuc rahimde yara miydi?
bende yaşadım bu durumu, arasıra hala olur ... hormon tahlilim yüksek çıkmıştı. ama bir yakınımın da rahminde yaradan sebep oluyordu. doktor ya yaktıracaksın yada doğum yap demişti. oda doğum yapmayı tercih etti :)))
Eki Görüntüle 600128
ekteki resme bak
1, 55, 120, 49, 11, 12, 13,143 nooktalarından kanlı hacamat yaptır ve Akıntı durana kadar her göğüs altına 3 kuru hacamatyaptır.
eğer akıntı kokmuyor ve rengsizse veya vajinan kaşınıyorsa :1, 55, 9, 10, 41, 42, 11, 12, 13, 143 noktalarından kanlı hacamaat yaptır
Gazlı asitli ve monosodyumglutomat içeren tüm gıdalardan uzak dur
kızlar eğer kahverengi ya da kanlı akıntılarınız regl döneminde değil de iki reglin arasında oluyorsa o zaman mutlaka önemseyin derim.ama yine de ovulasyon zamanı bu kanamalar normal kadınlarda da olabiliyor ama bir iki gün ve hafif.eğer akıntılarınız iki regl döneminin arasındaysa ve uzun süreyse mutlaka doktora gidin.ben tam beş sene doktor doktor gezdim en sonunda polip olduğunu kendi ısrarlarım doktorlara zor buldurdum
Kanli hacamat tam olarak nedir?
Faydasi nedir, regli düzene mi sokuyor?
K.bakma tam anlayamadim arkadasim. Aciklarsan sevinirim.
(Şöyle izah edeyim. ilaç sanayi türkiyede Rothschild ler aracılığı ile "Eczacıbaşı" ndadır. Rothschild firması türkiyede nufus kontrolu için yılda 2,5milyar dolar harcıyor. Yani kullandığın tüm kimyasal ilaçlar seni kısırlaştırır ve ya o yolda bi hastalığa sokar. önce onlardan vaz geç )
Kanlı hacamat : Hacamat yapılacak yerden küçük küçük kesikler vasıtası ile kan alınarak yapılır. (Bunu kızılaya verilen kan ile karıştırma. Çünkü kızılaya verilen kan atar damardaki temiz kandır.) Halbuki hacamatta deri altındaki atıl ,pis ,dolaşımı engelleyen ilgili alanda hastalık çıkamsıan sebep olana kanı ve deri altındaki toksik atıkları almaktır.)
Kuru hacamat ise derien kesik atmadan vakum etkisi ile damar açmaktır.
Ve hacamat günümüz modern tıbbında çare bulunanamamış veya yarım yamalak bulunmuş hastalıklarn hepsini iyi ediyor. düşünki : kısırlık bile dahil.
Burada önemli olan hacamat yapılacak noktadır. Eğer ilk mesajımda bahsettiğim belirtilerin varsa. sen bir bilemedin iki seansta iyileşirsin. (Tam bahsettiğim noktalardan hacamat olursan)
Anladim bu anlattigini Peygamber efendimiz (sav)de yaptirirmis ve herkesin yaptirmasi icin önerirmis.
Yine dinime asik oldum
Yalniz ben almanyadayim, hacamat nerelerde yapiliyor bilmiyorum.
Bir tanidik migren icin yaptirmisti basinin tepesinden. O bölgeyi tras edip yaptirmis.
Faydasinida azda olsa görmüs. Onun migreni hat safhada oldugu icin kesin bir cözüm zordur zaten.
Baska biride bel fitigi oldugu icin doktor doktor gezmis, ameliyatda olmus ama rahatsizligi devam ediyormus.
Türkiye'de bir doktora bunu yaptirmis ve tamamen düzelmis.
Doktor bu yöntemi neredeyse tüm doktorlar bilir, ama gelir kapilari ameliyattan gectigi icin hastasina söylemez demis.
Cok sasirmistim bu duruma.
Ayin 11i oldu ve reglim henüz gelmedi.
3gün icinde olur diye tahmin ediyorum, öyle bir his var bende.
Eger ayin ortasinda olursa vekanama seklinde olursa hacamati düsünmem.
Ama aksi olursa mutlaka arastiririm.
Cok tesekkür ederim bilgilendirdigin icin