• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglden bir hafta sonra başlayan meme ağrısı

mrvmrvmrvmrv35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
4
0
1
35
Kızlar merhaba.Yaşım 35.Benim adetlerim düzensizdir bazen ayda bir olurum bazen 36 günü bulur.en son 15 şubatta oldum 19-20 şubat gibi bitti fakat 1 mart gibi meme ağrım başladı.Adet öncesi sonrası ağrım olmazdı hiç.Sabit bir ağrı değil yani baş ağrısı gibi değil de el değince hareket edince falan ağrıyor bir nokta.Bastırmama gerek yok elimi üzerinde gezdirince bile sızı gibi tatlı bir ağrı.ama her elimi attığımda da ağrımıyor değişik bir ağrı girip hemen çıkıyor gibi.çok korkuyorum uykularım kaçıyor kötü birşey var mıdır?sigara kullanıyorum.Aşırı sütlü filtre kahve tüketiyorum.yaşayan var mı

35 yaştan ötürü her sene meme kontrolü yaptırmanızı öneririm. Onun dışında benim bazen yumurtlama dönemimde meme hassasiyetim olur acaba öyle bir dönemde misiniz ?

35 yaştan ötürü her sene meme kontrolü yaptırmanızı öneririm. Onun dışında benim bazen yumurtlama dönemimde meme hassasiyetim olur acaba öyle bir dönemde misiniz ?
Yumurtlama dönemim değildi 10 gün önce başladı devam ediyor.haziran ayında koltukaltı ağrsı ile genel cerraha gittim usg çekildi temiz dediler.Fibromiyalji var muhtemelen o ağrı ondandı ama bu direk memede.Teşekkürler

Back