regl

Benimde tam düğün günüme denk geliyordu 3 gün önceden geciktirici içtim. Balyından dönmeden 1 gün öncede bıraktım. Ama jinekolağa danışarak yaptım tabi.

Ya mutlaka etkisi vardır ama sürekli kullanımda etki eder bence. 1 defaya kullanmak için hele ki böyle bir günde kullanmak beni hiç düşündürmedi

benim de hesabıma göre balayına denk gelicek, ben de geciktirici alıcam muhtemelen.. stres yaparsak gün değişir diye düşünmemeye çalışıyorum şimdilik.. Hazirana daha 2 ay var...

Ya mutlaka etkisi vardır ama sürekli kullanımda etki eder bence. 1 defaya kullanmak için hele ki böyle bir günde kullanmak beni hiç düşündürmedi

yani bi kereden bişey olmaz diyebiliriz

benim de hesabıma göre balayına denk gelicek, ben de geciktirici alıcam muhtemelen.. stres yaparsak gün değişir diye düşünmemeye çalışıyorum şimdilik.. Hazirana daha 2 ay var...

bende aynı senin gibi geri gelir ihtimalini düşünüorum son bir ay kala bakıcağım

Senede 1 kere kullanmaktan bişi olmaz diye biliyorum canım o günün rezil gecmesini istemiyosan mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…