• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl

Su dert

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
37
9
3
25
Lütfen yardım edin çok korkuyorum ben 15 yaşında bir genç kızım hiç ilişkiye girmedim mastürbasyon yaptıktan sonra kan geldi ve bu kan 20 gün sürdü büyük ihtimalle adet oldum ama 20 gün sürüp akıntıyla karışık geldi ve bu dönemde bir de karında şişlik ve mide bulantım oldu şimdi regl bitti ama kahve rengi bir şey geliyor az geliyor ama acaba ne olabilir çok korkuyorum lütfen yardım edin lütfen eğer bir fikriniz varsa yardım edin zaten doktora giruncem

Lütfen yardım edin çok korkuyorum ben 15 yaşında bir genç kızım hiç ilişkiye girmedim mastürbasyon yaptıktan sonra kan geldi ve bu kan 20 gün sürdü büyük ihtimalle adet oldum ama 20 gün sürüp akıntıyla karışık geldi ve bu dönemde bir de karında şişlik ve mide bulantım oldu şimdi regl bitti ama kahve rengi bir şey geliyor az geliyor ama acaba ne olabilir çok korkuyorum lütfen yardım edin lütfen eğer bir fikriniz varsa yardım edin zaten doktora giruncem
tekrar tekrar konu açıp durmayın. Mune Mune

Hem yaş 15 bu siteye giremezsiniz hem face olduğunuzu düşünüyorum

Doğruyu söylediğine emin misin?
Önceki konuda jiletten hamile kalmış olabilir miyim diye soruyordun.

Herkesi kendiniz gibi salak sanmay

Hem yaş 15 bu siteye giremezsiniz hem face olduğunuzu düşünüyoru
Herkesi kendiniz gibi salak sanmay
Doğru söylüyorum ben adet olmadan önce jilet kullandim sonra bir iki hafta sonra mastürbasyon yaptım kan geldi 20 gün sürdü şimdi bitti ve bunu yaşarken mide bulantısı ve karında şişlik hissi var dedim

Doğruyu söylediğine emin misin?
Önceki konuda jiletten hamile kalmış olabilir miyim diye soruyordun.
Hayır gercegim valla ya

Gerçek kişi değil anlamında

doktora görünmen lazım 20 gün kanama normal değil dediğin gerçekse ama hamilelikle alakası yoktur

Back
X