• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl

Uykusevmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
15
1
1
28
Doktor adet söktürücü verdi kızlar içtim ama daha olamadım bitkisel ne biliyorsunuz hızlı bi şekilde söktürecek?

Soğan ve maydanoz suyunu kaynatıp ılık iç oda söker kuzenim öyle adet oldu üç gün

Maydonoz suyunu aralıklarla yapıyorum ama sogan suyunu hiç denemedim deneyeceğim teşekkür ederim cnm

Biberiye çayını öneririm. Normalde de regl günlerinizden önce içmeye başlarsanız daha rahat oluyorsunuz:) Regl öncesi sinir üzüntü vb. yaşıyorsanız da rahatlatır.

Bencede biberiye çayı iyi geliyor ben denemiştim aynı gün geldi adetim. Adaçayı da söktürücü bu arada aklında olsun onu da deneyebilirsin. Ama aynı gün içmemeye çalış bitki çayları karışınca zehirleyebilir.

Uyarın için sağol canım iki gün civanperçemi içtim yarinda biberiye alicam civanpercemini duydunuzmu hiç sökturuyormus oda

Inşallah olurum bende cnm bu ikinci günüm iki dün içtim 2 bugün civanpercemini. Adet söktürücü hap ilk defa ise yaramadı bende 1 kutu bitirdim

Soğan suyunu ben denedim ama bır faydasını görmedim . Doktor duzensızlıgın olduğu ıçın mı verdı ilacı

Normalde düzenliydi hep 1,5 aya yakin olamayinca doktora gittim muaneye bi sorunda yokmus bazen olur boyle ilk defa geciktiyse adet sokturucu hap veriyim dedi 1 hafta onu kullandim ise yaramadi bende dogal seylere basvurdum deniyorum cnm

Normalde düzenliydi hep 1,5 aya yakin olamayinca doktora gittim muaneye bi sorunda yokmus bazen olur boyle ilk defa geciktiyse adet sokturucu hap veriyim dedi 1 hafta onu kullandim ise yaramadi bende dogal seylere basvurdum deniyorum cnm

Adet söktürücü içtikten sonra 10 gün bekleyin 10 içinde olursunuz . Kendinizde gelmedi diye stres yapmayın etkilerrr

Çok teşekkür ederim canım izledim masaji uyguladim herkes cok olumlu şeyler yazmış insallah kısa surede bende faydasini gorurum

Back
X