Regl...

Mihrimah Liya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
240
90
Kızlar merhaba. Evli değilim yaş 37. Eskiye nazaran adet kanı miktarımda azalma oldu. Normal bir durum mu bilemiyorum. 3 ped o da tam kirlenmiyor. Regl dönemlerim çok şiddetli ağrılı geçtiği için yıllardır ağrı kesici (majezik, parol) kullanmaktayım. Birde son yıllarda yumurtlama dönemi ağrısı çıktı başıma. Şiddetli bir şekilde. Doktor sorun görünmüyor dedi. Adet kanını kesmeden ağrıyı kesen önerebileceğiniz ağrı kesiciler var mıdır? Ya da benim gibi olan Bir ayın yarısı ağrılı geçmekte, çok çaresizim çok.

Adaçayı denediniz mi? Ben 1 hafta önceden içmeye başlıyordum. Günde 1 max 2 kupa. Çok rahat geçiyordu. Hem adet düzenleyici etkisi var, hem ağrı kesici hem de kadınlar için çok faydalı

Paketli üçü bir arada şeklinde olan kahveyi kupaya koyuyorum ve yarısından belki daha az su koyuyorum tam ölçü yapmıyorum yani ve adet ağrısı çekerken bana baya faydalı oluyor normalde acillik olmadan atlatamazdım ancak bir yakınım bunu önerdi nasıl o kadar etkili bilmiyorum ama bende işe yaradı

Canım çay, kahve, kola türü içecekler tüketmemek gerekli söylendi. Sen de işe yaramış ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…