Ya kızlar benim bir sorum var evliyim 22 yaşındayım ve çok şık adet görüyorum en son 11 Haziran'da bittim ve 22 Haziran'da gene hasta oldum doktora gittim muayene etti hormon testi yaptı ve birşey yok diyip gönderdi ve çocuk istiyoruz ama ben çok şık adet olduğum için olsa gerek yumurtlama dönemine giremiyorum bence sorum şu adet düzenleyen bildiğiniz bir doğal çözüm var mı
Ya kızlar benim bir sorum var evliyim 22 yaşındayım ve çok şık adet görüyorum en son 11 Haziran'da bittim ve 22 Haziran'da gene hasta oldum doktora gittim muayene etti hormon testi yaptı ve birşey yok diyip gönderdi ve çocuk istiyoruz ama ben çok şık adet olduğum için olsa gerek yumurtlama dönemine giremiyorum bence sorum şu adet düzenleyen bildiğiniz bir doğal çözüm var mı
Canım merhaba. Bende 22 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Bizde çok bebek istiyoruz ama tutmadı henüz. Evlendiğimden beri adet döngüm 26 - 35 - 44 - 30 günlerinde oluyor o kadar düzensiz ki. Bende bu konuda çok stres yapıyorum.
Arkadaşlar yeni bir urun keşfettim . Kesinlikle çok faydalı adet ağrılarına çok iyi geliyor ve tamamen dogal ürünler barındırıyor . Sicak su gibi patlama riski de yok veya kimyasal ilaçlar kullanmaya da gerek kalmıyor, kesinlikle tavsiye ederim , bel bölgenize veya kasıklarınıza koymanız yeterli