Regl yok Kahverengi akıntı var ?

Yenianneben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
113
62
37
Kızlar merhaba. Reglim bu aya kadar gayet düzenliydi ama bu ay 8 gün gecikti bu süreçte 3 kez gebelik testi yaptım negatif. Ama hâlâ adet olamadım. 3 gündür sadece tuvalet kağıdına bulaşan kahverengi akıntım var. Var mı başına böyle birşey gelen?

Ya adetiniz sökülecek mevsim şartlarından dolayı gecikme yaşadınız ya da yerleşme kanaması da olabilir geç döllenme olabilir bi kaç gün daha bekleyip kan verin isterseniz

Bugün tekrar yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG-20240814-WA0001.jpeg
    IMG-20240814-WA0001.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 59
Yok arkadaşımız da gebe kendisi😂
Ki bu çizgi buradakilere göre pek silik değil burda flaşla çizgi arayanlarımız oldu bende dahil 😂
Evet evet silik derken hamilelik var anlamında demek istemiştim. E hayırlı olsun o zaman, yani o negatif olanlar ilk idrarla yapmadıkların mıydı?
Muhtemelen geç döllenme yaşadım. Çünkü 8 gün gecikmede 3 kez test yaptım hep negatifti bu sonuncu pozitif çıktı. Benim hatam testleri sabah ilk idrarla yapmamıştım belki ondan da olabilir.

Yani bilemiyorum niye öyle oldu ya ilk idrar ile yapmadigimdan ya da geç döllenme
Bebeğiniz hayırlı olsun 🩷 öncelikle Kahverengi akıntılar devam ediyorken mi test yaptınız acaba? Benim 10 gündür ara ara gelip gidiyor en son 10 eylülde oldu sonra beyaza döndü. Adetlerim aşırı düzensiz hormon sıkıntılarım var asla hamile kalamazsın dediler. Test yapıp umutlanmak istemiyorum :KK43: ama yapsam da ne zaman yapacağımı bilmiyorum. Sizce yapmalı mıyım?

Bebeğiniz hayırlı olsun 🩷 öncelikle Kahverengi akıntılar devam ediyorken mi test yaptınız acaba? Benim 10 gündür ara ara gelip gidiyor en son 10 eylülde oldu sonra beyaza döndü. Adetlerim aşırı düzensiz hormon sıkıntılarım var asla hamile kalamazsın dediler. Test yapıp umutlanmak istemiyorum :KK43: ama yapsam da ne zaman yapacağımı bilmiyorum. Sizce yapmalı mıyım?
Kahverengi akıntı varken regl oluyorum diye yapmadım. Sonra devami gelmeyince yaptım ama zaten epey bı negatif çıktı 8. Günde falan pozitif çıktı

X