Bana yaklasik 15 yil once endometriazis yani cikolata Kisti Tanisi konmustu, o donemde adet oncesi ilk 2 gun tarif ettigin sekilde akinti geliyordu,doktorum Bunun cikolata Kisti ile sik gorulen bir durum oldugunu soylemisti
adet öncesı görulen her lekelenme çikolata kıstı değildir.......genelde adetten önce kahve leke gelır sonra regl başlar......çikolata kistinin başka belirtileri de vardır......ama bizler bazen fark etmeyiz......
Ben yardımcı olmak amacıyla yazmıştım,böyle ders verir gibi cevap yazılınca şaşırdım ve üzüldüm.dilerim hamilesindir,şimdiden hayırlı olsun.
sen yanlış anladın sanırım.ders vermek gibi olur mu hiç....ifade bıcımımden sana öyle gelmiştirbu arada konu sahibi ben değilim
Bayanlar olarak erkeklerden ne kadar farklıyız ve ben dahil hepimiz çok alınganız. Bu yazıyı bir erkek okusa özündeki bilgiye bakar. Bizler ise herşeyine tabi başta hitabetine bakıyoruz. Erkekler gibi olayların sadece görünen yüzüne bakmak mı yoksa biz bayanlar gibi detayına inecek kadar hassas olmak mı iyi acaba? (Bu arada ben konuyu okurken birden aklıma geldi paylaşmak istedim yoksa niyetim kimseyi eleştirmek değil elbette)...
yardımcı olan, fikir veren herkese teşekkürler, son duruma göre hamileyim
şuanda bende aynı durumdayım canım benimde şaşmaz hep en az iki gün önce olurum regl ama bu ay olmadı 2 gündür dediğin gibi kahve leke geliyor İNŞAALLAH bende hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?