• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl yerine uzun süren kahve lekelenmenin anlamı nedir?

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
363
Antalya
Arkadaşlar 29 yaşındayım, bu durumu ilk kez yaşıyorum, şaşkınlık içerisindeyim, bu aya kadar düzenli adet gören birisiyim, günü hiç şaşmazdı,bu ay stresim vs. bir durumum da olmadı,5 gündür damla halinde kahve lekem geliyor, reglimin üzerinden 3 gün geçti hala adet olamadım,bu kahve leke zaman zaman kokulu oluyor, günlük ped kullanıyorum, fakat sadece lekelenme olduğu için ıslanmıyor bile. hamilelik şüphem var ancak gelen lekenin kokulu olması bu ihtimali zayıflatıyor, sanırım vücudum bir şeylerin sinyalini veriyor, yarın doktora gideceğim fakat duyacağım şeylerden korkuyorum, benzer durumu yaşayan var mı?

Bana yaklasik 15 yil once endometriazis yani cikolata Kisti Tanisi konmustu, o donemde adet oncesi ilk 2 gun tarif ettigin sekilde akinti geliyordu,doktorum Bunun cikolata Kisti ile sik gorulen bir durum oldugunu soylemisti

Bana yaklasik 15 yil once endometriazis yani cikolata Kisti Tanisi konmustu, o donemde adet oncesi ilk 2 gun tarif ettigin sekilde akinti geliyordu,doktorum Bunun cikolata Kisti ile sik gorulen bir durum oldugunu soylemisti

adet öncesı görulen her lekelenme çikolata kıstı değildir.......genelde adetten önce kahve leke gelır sonra regl başlar......çikolata kistinin başka belirtileri de vardır......ama bizler bazen fark etmeyiz......

valla bu garıp bır durum ya bende 6 aylık evlıyım son 3 aydır abuk sabuk kanamalarım gelıyor 1 ayda 2 kere regl oluyorum kahve lekelenmelere oluyor ılk zamanlar doktora gıttım temız oldugunu soyledıler gecen gun adet takıbıme bakıyordum erken kanamam gelmıstı cunku meger kanamamın geldıgı ılk gun ovulasyon gunuymus daha sonra dıger aylara bakktım hep ovulasyon gununde kanamam oluyormus sımdıde regl olmam gerekıyordu 3 gun gecıktı ayın basında ovulasyon gunumdu kanamam olmustu zaten sanıyorum ondan gecıktı :S

kan testi verdim bugün, kahve lekelenmem dünden beri bitti ancak hala regl olmadım, sağlık ocağı ebesi hamile olabilirsin dedi, yarın da doktor kontolüm var, bakalım durum ne olacak:31:

adet öncesı görulen her lekelenme çikolata kıstı değildir.......genelde adetten önce kahve leke gelır sonra regl başlar......çikolata kistinin başka belirtileri de vardır......ama bizler bazen fark etmeyiz......

Ben yardımcı olmak amacıyla yazmıştım,böyle ders verir gibi cevap yazılınca şaşırdım ve üzüldüm.dilerim hamilesindir,şimdiden hayırlı olsun.

Ben yardımcı olmak amacıyla yazmıştım,böyle ders verir gibi cevap yazılınca şaşırdım ve üzüldüm.dilerim hamilesindir,şimdiden hayırlı olsun.

sen yanlış anladın sanırım.ders vermek gibi olur mu hiç....ifade bıcımımden sana öyle gelmiştir:34: bu arada konu sahibi ben değilim :34:

sen yanlış anladın sanırım.ders vermek gibi olur mu hiç....ifade bıcımımden sana öyle gelmiştir:34: bu arada konu sahibi ben değilim :34:

Bayanlar olarak erkeklerden ne kadar farklıyız ve ben dahil hepimiz çok alınganız. Bu yazıyı bir erkek okusa özündeki bilgiye bakar. Bizler ise herşeyine tabi başta hitabetine bakıyoruz. Erkekler gibi olayların sadece görünen yüzüne bakmak mı yoksa biz bayanlar gibi detayına inecek kadar hassas olmak mı iyi acaba? (Bu arada ben konuyu okurken birden aklıma geldi paylaşmak istedim yoksa niyetim kimseyi eleştirmek değil elbette)...

Bayanlar olarak erkeklerden ne kadar farklıyız ve ben dahil hepimiz çok alınganız. Bu yazıyı bir erkek okusa özündeki bilgiye bakar. Bizler ise herşeyine tabi başta hitabetine bakıyoruz. Erkekler gibi olayların sadece görünen yüzüne bakmak mı yoksa biz bayanlar gibi detayına inecek kadar hassas olmak mı iyi acaba? (Bu arada ben konuyu okurken birden aklıma geldi paylaşmak istedim yoksa niyetim kimseyi eleştirmek değil elbette)...

sanırım erkeklerinki daha iyi:)

yardımcı olan, fikir veren herkese teşekkürler, son duruma göre hamileyim:16::16::nazar:

şuanda bende aynı durumdayım canım benimde şaşmaz hep en az iki gün önce olurum regl ama bu ay olmadı 2 gündür dediğin gibi kahve leke geliyor İNŞAALLAH bende hamileyimdir :24::24::24:

bendede 12 gün önce kahveden daha koyu leke gelmeye başladı 7 gün sürdü sonra adet kanaması gibi kanamaya başladı hala kan geliyor ama ama adet kanı gibi değil sanki normal kan gibi hiç böyle olmamıştı oruçta tutamıyorum doktora gitmeyede korkuyorum

Arkadaşlar ben sürekli yazdıklarınızı okuyorum fakat ilk defa size cevap yazıyorum benimde üç gündür kahverengi lekelenmem oluyor bugün azaldı ve rengii açıldı bugün adetimin tam 28.günü ama test yapmaya korkuyorum....

ben bekarım 22 yaşındayım 2 yıldır adeet öncesi bazende adet sonrası bi kaç gün kahve lekem oluyo. yanık süt kokusu gibi oluyo bazen kokusu. :(( ama hep omuyoartık araada bi oluyo. kistim var sanırım kötü bişey mi doktor tedavi etmişti lekelenmelerden önce ama kasıktan ultrason ile baktı anlamadı içim kötü oldu umarm sorun yokturdrr :(((((((

şu an bende de adetimden bir hafta önceden gelen kahve rengi lekelenme ve çok az görülen bir kan damlaları ne olduğunu çözemedim eğer geçmezse doktora gidicem,sebebinide bilmiyorum umarım geçer....

Merhaba arkadaslar ben 6 yillik evliyim ve uzun zamandir bebis icin ugrasiyorum ilk doktorum tuplerimin tikali oldugunu soyledi ameliyat etti tek tupumu tam acmamis ve yeni doktorum ameliyatsiz hsg sirasinda her iki tupumude tam acti suan bu yeni doktorum tedavi ediyor ve4 haziranda lekelenme oldum ve haziranin 19 unda yine lekelenme oldu doktora gittim ultrasonla bakdi bise yok dedi serophene ilac yazdi bu pazartezi tekrar gidecegim suan iki gundur agri ve akintim var Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin

Back