• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl ve tatil

MissisHippi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
8.646
3.016
178
Kızlar benim ufak bi sorunum var umarım sizlerin sayesinde bu küçük sorunuma derman bulurum.3temmuzda tatile çıkıyoruz 11 günlük tatil ve tatilimizin 3.gününde regl olucam,5gün sürüyor ve tatilimizin yarısını regl olarak geçiricem malesef:(regl geciktirici bişeyler bilen varmı aranızda?ne yapmalıyım??

ya o sürede sadece güneşlenip denize girmeyeceksiniz ya da tampon kullanacaksınız. hormon dengenizle oynamayın bence,geciktirmeye çalışıp. iyi tatiller şimdiden.

ya o sürede sadece güneşlenip denize girmeyeceksiniz ya da tampon kullanacaksınız. hormon dengenizle oynamayın bence,geciktirmeye çalışıp. iyi tatiller şimdiden.

Cvp için teşekkür ederim arkadaşım,reglim çok düzenli şükürler olsun bende oynamak istemiyorum ama tatilim için üzülüyorum:(

benim bilgim yok ama varsa tabi geciktirici birşeyler kullanıp sağlığını kötü etkilememende fayda var sonuçta kimi insanlar var iğneyle adet oluyo iyi düşünün derimm

benim bilgim yok ama varsa tabi geciktirici birşeyler kullanıp sağlığını kötü etkilememende fayda var sonuçta kimi insanlar var iğneyle adet oluyo iyi düşünün derimm

Çok haklısın....tamponla ilgili bİşeyler öğrenmeye çalışayım çünkü hiç bugüne kadar tampon vs..kullanmadım,nasıl kullanılır falan iyice araştırayım.

bende gecen sene kullandım bu ılaclardan evet eczacı dahıl uyardı ama ben sorun yasamadım bıraktıgım gun ertsı ay aynı gunde oldum tekrar hatırlarsam yazarım ılacın adını eger cok yogun gecmıyorsa tampon kullanabılırsın.:51:

bende gecen sene kullandım bu ılaclardan evet eczacı dahıl uyardı ama ben sorun yasamadım bıraktıgım gun ertsı ay aynı gunde oldum tekrar hatırlarsam yazarım ılacın adını eger cok yogun gecmıyorsa tampon kullanabılırsın.:51:

Ben hiç tampon kullanmadım,nasıl kullanılır onu öğrenmem gerek öncelikle..bu arada yorumun için teşekkürler arkadaşım.

Back