Regl ve Sonrası

yesilavakado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
31
-1
19
Detaylı şekilde anlatacağım son kez. 2 Ekim regl günümde öğlene doğru sürtünmeli bir sevişme yaşadım zevk suyu muhabbeti var akşamına regl oldum reglım normal şekilde ilerledi daha sonra diğer reglım 31 ekimde oldu ilk iki gün yoğun kanama gördüm 3. gün pembe şeklinde bi kanama oldu bu reglımda normal sürdü sadece 2 gün gecikti sadece amoklavin antibiyotik kullandım dişimi çektirmiştim midem bulantılarım oluyor arada şüphe ediyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Bende aynı şeyi yaşadım surtunme oldu akşamına regl oldum 2 haziranda yaşadım su an biseyim yok galiba emin değilim bende test yapmaya korkuyorum üstüne 5 kere regl oldum hamile kalıp da regl olmaya devam edenler oluyomus ama şüphe etme sıkıntı olacağını sanmıyorum

Bende aynı şeyi yaşadım surtunme oldu akşamına regl oldum 2 haziranda yaşadım su an biseyim yok galiba emin değilim bende test yapmaya korkuyorum üstüne 5 kere regl oldum hamile kalıp da regl olmaya devam edenler oluyomus ama şüphe etme sıkıntı olacağını sanmıyorum
5 kere olmuşsun daha ne olucak 😂

11 ekim de üye olmuşsun Tam 7 kez sürtündüm diye konu açmışsın

sürtünme yapma bu kadar basit sürtünüp sürtünüp gelip yazma git bi hamile nasıl kalınır bunu öğren cahilligin gitsin

yeniden dünyaya gözlerini aç aydınlan

X