- 2 Aralık 2017
- 156
- 221
- 18
- Konu Sahibi Esmerapunzel
-
Ters rahim de çok sancı ve ishal yapar. Benim öyle şahsen. 3 çocuğum var ama hala sancılı adet olurum. Yumurtalık ve rahmimin olduğu bölge buz keser. Su şişesinde su koyarım, epey iyi gelir. Bitkisel östrojen içeren haplar var, belirli dönemlerde kullanılabiliyor. Deneyebilirsiniz.
Spor yaparsanız ağrılarınızda çok büyük azalma görürsünüz. Adet olmadan bir gün önce 1-2 saat yürüyün farkı göreceksiniz.
Rahim duvarınız mı kalın? (Adet zor söküldüğü ki bu kalınlıktan dolayı olur ) Ozaman böyle ağrı olur.
Fiziksel bir sıkıntınız kalmadığina gore ağrınin bayiltacak kadar olmamasi gerekir aslinda. O denli bir agri normal kabul edilmiyor diye biliyorum. Bazı aylar benimde canim cok aciyor ama dayaniyorum mudahale etmiyorum. Spor ve yurumek iyi geliyor bazen
Kızkardeşim de acillik olurdu sizin gibi.
Ayagınızı sıcak suya sokup çıkarın.Birde Muhakkak Kekik kaynatıp için. Kekik kanı sulandırma özelliği olduğu için, rahat bir adet dönemi geçirmenizi sağlar.
Ben'de çok kötü olurdum. 2 doğum yaptım hala da sancılanırım. Gerçi eskisi kadar yataklara vuracak kadar şiddetli olmasa da, 1 gün full çekerim yinede ama kekik bana iyi geliyor.Sizde deneyin derim
Ben içine az kuru nane'de ekliyorum.Deneyeceğim bunu da umarım iyi gelir
Ben içine az kuru nane'de ekliyorum.
Bu ay deneyin bakalım şifa bulabilecek misiniz?
RABBİM Şifanızı versin İnşallahBir kaç gün içinde regl olucam ve şimdiden hazırlıklara başladım iğnem ağrı kesicim ısı bantlarım başucumda bekliyor buna bir de kekik çayını ekliyorum. İyi gelirse çok dua ederim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?