- 2 Aralık 2017
- 156
- 221
- 18
- Konu Sahibi Esmerapunzel
ilk regl olduğumdan beri beni doktorlardan çıkarmayan çileli bir durum. Her reglim en az 7 gün sürüyor, ilk 3 gün yaşamıyorum resmen... mide bulantısı, ishal, karın ağrısı, göğüs ağrısı bütün belirtileri aynı anda yaşıyorum. Okul varsa okula gidemem, çalışıyorsam rapor alırım, bi yere gideceksem ertelerim. Gece filan olduğum zaman mutlaka taksiyle hastaneye giderim. İğne attırmadan asla duramam. Bi ay inat ettim herkes nasıl oluyor geçecek sabret diye Ağrıdan bayıldım erkek arkadaşım kucağında hastaneye götürmüş o derece yani. Evlenince geçer diyen kocakarı safsatalarına da inanmıyorum çünkü bakire değilim hiç bir değişiklik Yok. Kaç tane kadın Doğum uzmanına gittim, profesörlere gittim. Kist Yok ufak tefek sorunlar var tabi hormon bozukluğu, yumurtalığımın teki daha büyük ve rahmim ters ama hormon tedavisi gördüm. Şuan onunla ilgili bi sıkıntım Yok diğerleri zaten bi hastalık değil ağrı yapacak şeylerde değil doktor öyle söyledi. Doğum kontrol hapı verdiler onu da kullandım ama yine aynı. Size de böyle oluyor mu nasıl başa çıkıyorsunuz? Bi akıl verin allah aşkına. Yine regl dönemim geldi ve yine çile başlayacak. İnanın rahmimi aldırmayı bile düşünüyorum çocuk doğurduktan sonra vallahi bıktım.