- 16 Mayıs 2020
- 282
- 254
- 31
-
- Konu Sahibi GamzeLiGirLL
Yorumunuz için teşekkür ederimBen regl dönemimdeyken de boyuyordum bir şey olmadı hiç
Son günü gibi bir şey zaten şu anSon günlerinde yaptirabilirsiniz.Hormonlar regl modundan cikmaya basliyor cunku.
Açık kahveye boyuyordumYorumunuz için teşekkür ederimpeki hangi tondu sizinki koyu tonlar tutmaz açık tonlar tutar demişlerdi
Ben hiç böyle bir şey duymadım. Saçımı boyarken de böyle bir şeye dikkat etmedim. Saç boyama ile regl dönemi arasında nasıl bir bağlantı var ki? Çok merak ettim şimdi.Merhaba arkadaslar. Acil yardımınıza ihtiyacım var.Saçlarımı aylar önce ombre yaptırmıştım. Şimdi uzadı boya uçlara indi. tekrar ombre yaptıracağım. (en geç cuma gününe kadar yaptırmam gerekiyor. Kuzenimin düğünü var şehir dışına çıkacağım. Yaşadığım yere Bir kaç ay da gelmeyeceğim.) şu an reglimin son günleri 5.gün. Yarın saçımı boyatsam olur mu? Kimisi regliken saç boyanmaz felan diyor kimisi olur diye. Bu konuda bilginiz var mı? Kafam karıştı. Kuaför erkek ona da soramıyorum.bu konuda bilgisi olan var mı?
Hormonlar ile ilgiliymis.Vaktiyle iyi bir kuaföre sormustum ben de ,onayladi dogrulugunu.Yani boyanir tabii ama kimisinin hormonlari tavan oluyor ,etkiliyormus.Ben hiç böyle bir şey duymadım. Saçımı boyarken de böyle bir şeye dikkat etmedim. Saç boyama ile regl dönemi arasında nasıl bir bağlantı var ki? Çok merak ettim şimdi.
Çok teşekkür ederim bilgi içinHormonlar ile ilgiliymis.Vaktiyle iyi bir kuaföre sormustum ben de ,onayladi dogrulugunu.Yani boyanir tabii ama kimisinin hormonlari tavan oluyor ,etkiliyormus.
Yorumunuz için teşekkür ederimregl iken saç boyanmamak ta ilkdefa duydum açıkcası
ama birşey olmaz gönül rahatlığıyla boyatabilirsiniz :)
benim hiçbirşey olmadı çünkü
Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikleBen hiç böyle bir şey duymadım. Saçımı boyarken de böyle bir şeye dikkat etmedim. Saç boyama ile regl dönemi arasında nasıl bir bağlantı var ki? Çok merak ettim şimdi.
Bende bir sorun olmadı ya da ben farketmedimYorumunuz için teşekkür ederim öncelikleHormonlarla ilgili biraz internetten araştırdım ama açıkçası regl iken saç boyatanda çok ve çoğu kişi de bir sorun olmamış.
Koyu renkler için kızıllanmalar olabilir diye okumuştum Yaptıracağım renk sarı (ombre) onda da kızıllık olur mu? Son günlerdeyim zatenAdet döneminde vücut ısısı arttığı için saç renginde kızıllanmaya sebep oluyor
Bence kızıllık olmaz, son günlermiş zatenKoyu renkler için kızıllanmalar olabilir diye okumuştum Yaptıracağım renk sarı (ombre) onda da kızıllık olur mu? Son günlerdeyim zaten
Teşekkür ederimBence kızıllık olmaz, son günlermiş zaten