- 9 Temmuz 2016
- 20
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi zeyneptanem
-
En son ne zaman adet oldn canminsallah hamilesindirkızlar hamilelik şüphem var ama regl de olabilir. belirtileri aynı mı oluyor aşağı yukarı kasıklarda belde ağrı göğüslerde acıma şişme gibi bi akıl verin lütfen.
kızlar hamilelik şüphem var ama regl de olabilir. belirtileri aynı mı oluyor aşağı yukarı kasıklarda belde ağrı göğüslerde acıma şişme gibi bi akıl verin lütfen.
Evet belirtiler aynı oluyor bazen kahverengi lekelenmede oluyor hayırlısı
Evet belirtiler aynı oluyor bazen kahverengi lekelenmede oluyor hayırlısı
en son 05 temmuzda oldum tatlım 4 gün var adetimeEn son ne zaman adet oldn canminsallah hamilesindir
aynısı bende de var kuzum gece uykudan uyanıp lavobaya gidiyorum hiç yapmadığım şeydir normalde iştah artmasını ise sorma zaten :)Benim belirtiler aynıydı. (Kasıkta ağrı, göğüste hassasiyet ve duygusal dalgalanmalar) Farklı olarak hamile olduğuma dair şüphelendiren şey sık idrara çıkmak ve iştahimin artmasıydı :)
aynısı bende de var kuzum gece uykudan uyanıp lavobaya gidiyorum hiç yapmadığım şeydir normalde iştah artmasını ise sorma zaten :)
Bende 5ini bekliyorum hadi bakalim :) insallah iyi haberlerle geliriz buraya.senin ne belirtilerin var gerci ben belirtilere inanmiyorumdainşallah kuzular o kadar çok bekledim Rabbim nasip etmiştir inşallah sonunda
en son 05 temmuzda oldum tatlım 4 gün var adetime
Bende pek inanmıyorum aslında. Sanki regl olacakmışım gibi karnım kasıklarım belim çok ağrıyor kramp giriyor sanki öyle bi ağrı. Birde göğüslerim şişti damarlar oluştu adeta dokunamıyorum sızıdan. Regl mi olucam hamilelik belirtisimi bilmiyorum bi umut var içimde hep ama canım.Bende 5ini bekliyorum hadi bakalim :) insallah iyi haberlerle geliriz buraya.senin ne belirtilerin var gerci ben belirtilere inanmiyorumda
Bende pek inanmıyorum aslında. Sanki regl olacakmışım gibi karnım kasıklarım belim çok ağrıyor kramp giriyor sanki öyle bi ağrı. Birde göğüslerim şişti damarlar oluştu adeta dokunamıyorum sızıdan. Regl mi olucam hamilelik belirtisimi bilmiyorum bi umut var içimde hep ama canım.
ayy canım sağlıkla kucağına al inşallah allahım bizede nasip etmiştir. kendime engel olamıyorum erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba adetime 3 gün var. sonuç hüsrann çıkarsa yine yıkılırım gerçi.bebek istiyordum ama ümitsizdim, bende kist vardı her ay bayılarak adet oluyordum, kanamam aşırıydı çünki kanımda pıhtılaşma sorunu vardı...bazen de 3 ay adet olmuyordum...eşimde de sorunlar vardı, sperm testin çok kötü, çok az var demiş...o yüzden her denememiz başarısızlıkla sonuçlandı, benimde pek ümidim yoktu.
bende şişkinlik olmuştu ayrıca o kadar çok lavaboya gidiyordum ki...ilk nefesimin daraldığını farkettim...birde hemen şişkinlik başladı...
şişkinlik adet öncedi de olyordu ama diğer belirtileri hiç daha önce yaşamadım...sonra da şüphelenip test edince pozitif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?