• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl ve ameliyat

GloomyLady

Bitanesinee Aşık
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
601
Puanlar
103
merhaba ameliyat tarihimde regl oluyorum alırken günü dikkat etmemiştim bir sorun olur bu tecrübesi olan var mı birde 4 5 gün erken regl olmak için bir formülünüz var mı

Ben on gün önce reglken ameliyat oldum ,bir sıkıntı olusturmadi. .ne ameliyatı olduğu da önemli ..

Ne ameliyati olacaksiniz ona gore onemi var.

Sakin ilac icmeyin ameliyati etkilersiniz.

Sorun olmaz merak etmeyin ben de tegl iken burun ameliyatı olmuştum.

İç çamaşırınızı çıkarmıyorsunuz o kadar.

ağrı kesici ilaç kullanmayın kanamayı arttırır ameliyat sonrasında.

bir de doktorunuza danışın yine de.

ameliyat dediğiniz hayati riski olan bir şey ufak bir şey bile olsa. ondan.

peki erken olmamı saglıycak söktürücü ilaç dısında doğal yöntemleriniz var mı

İçerisinde metal olmayan herşeyle ameliyata girebilirsiniz. Bu nedenle sizi rahat ettirecek bir şortla girebilirsiniz. Benim doktorum üzerinde metal olmayan ve gögüs kısmı açılabilen( izleme probları taktıkları için) pijama giyebileceğimi söylemişti . O şekilde iç çamaşırım ve pijamamla girmiştim ameliyata. Üzerime de hastane önlüğü . Zaten burun olduğu için aşağı kısım işlerine engel olacak bi bölge değil. Rahat olun.

merhaba ameliyat tarihimde regl oluyorum alırken günü dikkat etmemiştim bir sorun olur bu tecrübesi olan var mı birde 4 5 gün erken regl olmak için bir formülünüz var mı
Ben adetli iken, miyom ameliyatı olmuştum. Doktoru uyarmıştım, sorun etmedi.

İçerisinde metal olmayan herşeyle ameliyata girebilirsiniz. Bu nedenle sizi rahat ettirecek bir şortla girebilirsiniz. Benim doktorum üzerinde metal olmayan ve gögüs kısmı açılabilen( izleme probları taktıkları için) pijama giyebileceğimi söylemişti . O şekilde iç çamaşırım ve pijamamla girmiştim ameliyata. Üzerime de hastane önlüğü . Zaten burun olduğu için aşağı kısım işlerine engel olacak bi bölge değil. Rahat olun.

sağolun biraz rahatladım stres yapmıstım pazartesi yine sorayım doktora bir şey diycek mi ona göre hareket ederim

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun. Ne ameliyatı olacağına ve ne kadar süreceğine de bağlı
ama bence yinede iç çamaşırı çıkartman gereken bir durum yok. Sonda filan takılmaz zaten.
Burun ameliyatlarında genelde, operasyonla birlikte birkaç saatte ayılıyorsun.
Bende 2 kez operasyon geçirdim ve iç çamaşırımı çıkartmaları gereken bir durum olmadı.
Ama yinede en sağlıklısı bunu doktoruna yada sekreterine bir danış.

Ilac kullanma ameliyat oncesi boyle seylere cok dikkat ediliyor, en temizi doktorunu arayip sorman benim doktorum regl iken yapmam demisti o yuzden ona gore ayarlamistik. Camasiri cikarttirmiyorlar ameliyatta.

Adet söktürücü olarak üç dört gün iki litre suya bir demet maydanoz bir limon geceden koy tüm gün iç hergun yenile ben detoks olarak yapmıştım zamansız adetim geldi bu yöntemle

Adet söktürücü olarak üç dört gün iki litre suya bir demet maydanoz bir limon geceden koy tüm gün iç hergun yenile ben detoks olarak yapmıştım zamansız adetim geldi bu yöntemle

maydonozu ince kıyıp mı bütün mü koydunuz?

yine limonu da suyunu mu sıktınız parça parça mı

bu tarz bi detoksa ihtiyacım var da güzel geldi tarif

burun ameliyatı iç çamaşırınızı çıkartmadılar mı
Cikarmami söyleyip tek kullanımlık şort verdiler .pedimi o şorta yerleştirip ameliyat önlüğü giydim .damar yolumu açtıktan sonra kollarımı bacaklarımı bağladılar, karnimdan da aynı şekilde bir kemer geçirdiler ..sabitkedikten sonra ameliyathane çok soğuk olduğu ve üşüdüğüm için üstümü birkaç pikeyle sıkı sıkı sardılar .çok ilgilendiler. .bütün konforumu ve güvenliğimi sağladıktan sonra bol espri ve kandirmacayla anesteziyi uyguladılar :))) mükemmel bir ekipti. .farklı sebeplerden 3 ameliyat daha olmuştum .ben böyle güzel ilgi alaka görmedim .çok dua ettim doktoruma ve ekibine ..

E vitamini kapsülü almistim eczaneden onu ictigimde 1hafta erken regl oldum hep.burun ameliyati bende oldum sadece alt ic camasirim kaldi uzerime ameliyat onlugu giydirdiler.Gecmis olsun simdiden

2 defa burun ameliyati oldum ikisini de reglken girmistim anestezi uzmanini bilgilendirirsiniz bu konuda birsey olmaz

Back