Regl tarihine 6 gün var . İdrar testi yapsam mı ?

Kızlar ben de sizin gibi sabırsız olanlardanım daha reglime 11 gün var bat 27 Eylül. Ama 4 günden beri hiç yaşamadığım bel ağrısı yaşıyorum gerçekten bu benim için hiç alışılmadık bir durum. Ovülasyonumu testle takip ettim yani 4 gün önceydi o da . Hiçbir ovulasyon dönemimde bu kadar ağrı çekmedim bu kadar uzun süreli kendisini hissettirmedi.Ve ara ara sol yumurtalığımda kendini hissettiren bir ağrı oluyor. Tabiki erken olduğunun farkındayım bu yüzden enfeksiyon olduğunu düşündüm. Fakat akıntılarım şeffaf ya da beyaza yakın ve idrarımı yaparken bir sıkıntım yok. Daha önce bir kaç kere enfeksiyon geçirdiğim için bu durum beni endişelendirdi. Biraz daha mı beklesem doktora mı gitsem çelişkilerin arasında bu sabah test yaptım ve zamanlayıcı açtım hemen 40 saniyede çok silik bir çizgi çıktı. Bilmiyorum bu kadar erken çıkması normal mi yoksa test mi beni kandırıyor. Çok heveslenmek istemiyorum zamana bırakıp bekleyeceğim ama buraya eklemek sizinle paylaşmak istedim. İnşaallah zamanla pozitif haberlerimizi birbirimize veririz. Testin fotoğrafını ekliyorum.Fotoğrafta net görünmediğinin farkındayım fakat çıplak gözle ben zorlanmadan görebiliyorum.

Eklentiler

• IMG_20240916_113718.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20240916_115435.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 30
Evet fotoğrafta çok hafif bir çizgi görünüyor . Bende de böyle olmuştu bu platformda bu normal demişlerdi gebelik değil demıslerdi . O zaman da zaten regl oldum . Ama tabi inşallah bu gebelik çıkar da yanılırız . Birde sabah ilk idrarla yapmayı öneriyorlar

Kızlar ben de sizin gibi sabırsız olanlardanım daha
Bu mavi testi yapmayın kızlar ya. Days doctor sanırım. Geçen ay iki kişinin de kıpkırmızı ikinci çizgiyi görüp sevinip sonra adet olduğuna şahit oldum. Çok üzücü Tamam evde yapılan testler de hata payı oluyor ama bu marka hep hatalı, erkeğe bile pozitif çıkarıyor. Başka testiniz varsa hiç sevinmeden onu deneyin derim

biraz daha bekleyin derim, hiç değilse adetinizin üzerinden 7 gün geçsin. inşallah çift çizgiyi görürsünüz <3

İnşaallah canım beklemedeyim bakalım sonuç ne olacak. Başka testler de aldım biraz zaman geçsin yapacağım.

Artımed marka bu ama evet konu açtım platformdaki arkadaşlar güvenilir olmadığını söyledi bende bugün predictor ve bebe time diye 2 farklı markanın testini aldım biraz zaman geçsin tekrar yapacağım canım çok heveslenmeden bir danışmak istemiştim. Ben daha önce hiç yapmadım hiç yaşamadığım duygular ve bilgisizim bu konuda maalesef

Kıskanma değil. Seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…