Regl tarihim geçti ama ovulasyon testi çift çizgi bu ne demek bakabilir misiniz?

uznbade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
39
34
3
26
Merhaba Hanımlar, geçen ay 18 Şubatta regl olmuştum bu ay 1 hafta geçikmiş oldu. Genel olarak gecikir bu sebeple panik vs yapmadım. Ama bu hafta hep kasıklarıma minik sancılar girip girip gitti hatta hah tamam bugün olucam herhalde dedim ama olmadım ve 1 haftadır aşırı hassas göğüslerim.
Eşimle yeni yeni bebek düşünmeye başladık. Ben de yardımcı olsun diye ovulasyon testi aldım ve şu an ilk defa denemek istedim. Aslında şunu görmek istedim yani reglim gecikti ve ikinci çizgi çıkmamış olmamalıydı? Çünkü yumurta çatlama evresine geçmesi gerekiyor yavaş yavaş? Yani kafam karıştı. Demek ki yumurtalarım hala olgunluk evresinde mi demek bu? Ben regli beklerken aslında şu an bebek denemesi için iyi bir zaman mı oluyor? Bu işlerde yeniyim tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 😢

Test bu şekilde:
IMG_0792.webp

Merhaba Hanımlar, geçen ay 18 Şubatta regl olmuştum bu ay 1 hafta geçikmiş oldu. Genel olarak gecikir bu sebeple panik vs yapmadım. Ama bu hafta hep kasıklarıma minik sancılar girip girip gitti hatta hah tamam bugün olucam herhalde dedim ama olmadım ve 1 haftadır aşırı hassas göğüslerim.
Eşimle yeni yeni bebek düşünmeye başladık. Ben de yardımcı olsun diye ovulasyon testi aldım ve şu an ilk defa denemek istedim. Aslında şunu görmek istedim yani reglim gecikti ve ikinci çizgi çıkmamış olmamalıydı? Çünkü yumurta çatlama evresine geçmesi gerekiyor yavaş yavaş? Yani kafam karıştı. Demek ki yumurtalarım hala olgunluk evresinde mi demek bu? Ben regli beklerken aslında şu an bebek denemesi için iyi bir zaman mı oluyor? Bu işlerde yeniyim tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 😢
Gebelik testi yapın

Şimdi erken gebelik testi yaptım şoktayım böyle bir şey mümkün mü? Gebe miyim sizce allahım ellerim titriyor hiççç beklemiyordum gebe miyim sizce böyle çıktı erken gebelik testi
IMG_0793.webp

Evet hamilesiniz hayırlı olsun 🌸 kan testi verin yarın.
Ay elim titriyor inanamıyorum şu an öyle büyük şoktayım ki 😱 Şaşırdığım şey şu daha 13 gün önce kadın doğuma gittim 6 aydır deniyoruz olmadı vs dedim her tahlil yapıldı kan testi vs bir şey çıkmadı. Yarın hemen gidicem teşekkür ederim

İyi bir marka baya da koyu çıkmış bence hamilesiniz beta çok düşük değil bence hatta 😊
Daha 13 gün önce doktora gittim 6 aydır deniyoruz olmuyor diye her test yapıldı hiçbir şey çıkmadı. Şimdi olmasına öyle çok şaşırdım ki anlatamam. Elleirm titiriyor teşekkür ederim yarın hemen doktora gideceğim

Ay elim titriyor inanamıyorum şu an öyle büyük şoktayım ki 😱 Şaşırdığım şey şu daha 13 gün önce kadın doğuma gittim 6 aydır deniyoruz olmadı vs dedim her tahlil yapıldı kan testi vs bir şey çıkmadı. Yarın hemen gidicem teşekkür ederim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bize de dua edin 😊🌸

Merhaba evet 2 gün önce kan testi yaptırdım 4029 çıktı. Dün doktora gittim, 4 ya da 5 haftalıksın dedi. Keseyi de gördük. 10 gün sonra gel kalp atışını dinleriz dedi 🥰
Sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınızada almayı nasip etsin bizlerede dua edin bende 11 aydır uğraşıyorum hiç bir yol katedemedim 🥺🙏🏻

Sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınızada almayı nasip etsin bizlerede dua edin bende 11 aydır uğraşıyorum hiç bir yol katedemedim 🥺🙏🏻
Amin çok sağolun lütfen kafaya takmayın. Eğer doktor bir sorun yok dediyse bence geriye sadece psikoloji ve yumurtlama ovulasyon döneminde ilişki kalıyor. Ben 20 gün kadar önce doktora gitmiştim ‘5buçuk yıldır evliyiz son 6 aydır deniyoruz sadece ama bir kontrol edelim bir sorun var mı’ vs diye. Meğer doktora gittiğimde hamileymişim haberim yok ve doktor vajinal ultrasonla baktı ona rağmen bir şey göremedi çok yeniydi herhalde. Diyeceğim o ki ben hiç aman olmuyor diye stress yapmadım hep akışına bıraktım , eşinize de görev gibi yaklaşmayın akışına bırakın ve süreçten zevk alın bence :) İnşallah enn kısa zamanda Allah gönlünüze göre verir ❤️❤️

Back
X