- Konu Sahibi adeszamliy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif bulanti hafif goguslerde dolgunluk ve belmi bobreklerim mi tam olarak hangi bolge oldugunu cozemedigim agrim var
İnsallah insallah hamileyimdirHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah.
Tesekkur ederim insallah hamileyimdirAma hamilesin sen ❤teprikler canim.rabbim kucağına almayı nasip etsin
![]()
5 gün kala böyle çıktıysa test beklenen adet gününde epey koyu olur çizgi.İnsallah insallah hamileyimdir![]()
İnsallah yarin kan tahlili yaptirsam mi acaba bilmiyorum cok heycanlandim5 gün kala böyle çıktıysa test beklenen adet gününde epey koyu olur çizgi.
Hayırlı olsun canım istersen adet gununu bekle tekrar test yap hem koyulasmayı gorursun . Doktora gtsende kese görünmeyecek daha strese gireceksin . Beklemenı öneririm
İnsallah yarin kan tahlili yaptirsam mi acaba bilmiyorum cok heycanlandim![]()
Haklisiniz hepinize cok tesekkur ederim umarim hamileyimdir.Cenabi Allahim isteyen herkeze nasip etsin insallahBekle bence adet gününü. Evde idrar testi yapıp koyulaşmayı takip edersin. Pandemi dönemi kan takibi için iki günde bir gitmemiş olursun. Adetin geçince 2 kez kan verir kese ve kalp atışı için beklersin.
Emın ol erken ögrenınce zaman gecmek bılmıyor . Keseyı beklıyorsun onun stresi kalp atısını beklıyorsun onun stresi hep stres anlayacagın. En ıyısı beklemek ama bunsurecte koyulasmayı takıp etmek gerek . Ikı ıhtımalede hazır olman gerek testlerın yanıltıcılıgunı unutmadan . İnş gonlunce olurAslinda haklisiniz zaten adetime 4 gun var beklemeliyim umarim beklerim![]()
İnsallah olumlu olursa yazarimEmın ol erken ögrenınce zaman gecmek bılmıyor . Keseyı beklıyorsun onun stresi kalp atısını beklıyorsun onun stresi hep stres anlayacagın. En ıyısı beklemek ama bunsurecte koyulasmayı takıp etmek gerek . Ikı ıhtımalede hazır olman gerek testlerın yanıltıcılıgunı unutmadan . İnş gonlunce olur ❤