- 21 Kasım 2020
- 130
- 46
- 18
- Konu Sahibi Gurbet4231
-
Benimde yıllardır adetimin bitimine yakın kahverengiye döner normal bir şey bence çoğu kadında oluyor. Diğer konuda bir bilgim olmadığından yardımcı olamıcam maalesefYıllardır hep 7 gün olurum 8.gün temiz olurum ama hep dikkatimi bişey çekiyo önemli birşey mi acaba reglimin 5.günü falan gelen kan kahverengi akıntıya dönmeye başlıyor bu 8.güne kadar devam ediyor acaba o kahverengi akıntı nedir
Bir sorum dah olacaktı ayrı bi konu açmıyım ben yeni evliyim 4 aylık evlendikten sonra idrar yolları enfeksiyonu oluştu bende doktor zimaks ve trivag diye ilaçlar verdi sanırsam hala geçmedi çünkü idrarımı yaptıktan sonra 10 sonra tekrar idrarın varmış gibi geliyo gidiyom azıcık bişey soğan suyu mu içsem napsam bilemedim
Teşekkür ederimBenimde yıllardır adetimin bitimine yakın kahverengiye döner normal bir şey bence çoğu kadında oluyor. Diğer konuda bir bilgim olmadığından yardımcı olamıcam maalesef
Spiral yok bende sağolasın teşekkür ederimBendede sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor haplar geçiriyor senin geçmediyse maydanoz suyu iyi geliyor diye biliyorum diğer konu ise bendede spiral oldugu için adet öncesi ve adet bitimine doğru kahverengiye döner
Kahverengi olmasının sebebi çok fazla kan olmadıgı için ve bir miktar beklediği için içinde rengi kahveye döner. Kan oksijenle temas edince rengi değişir bu yğzden kahve geliyor sonlara dogruYıllardır hep 7 gün olurum 8.gün temiz olurum ama hep dikkatimi bişey çekiyo önemli birşey mi acaba reglimin 5.günü falan gelen kan kahverengi akıntıya dönmeye başlıyor bu 8.güne kadar devam ediyor acaba o kahverengi akıntı nedir
Bir sorum dah olacaktı ayrı bi konu açmıyım ben yeni evliyim 4 aylık evlendikten sonra idrar yolları enfeksiyonu oluştu bende doktor zimaks ve trivag diye ilaçlar verdi sanırsam hala geçmedi çünkü idrarımı yaptıktan sonra 10 sonra tekrar idrarın varmış gibi geliyo gidiyom azıcık bişey soğan suyu mu içsem napsam bilemedim
İcerde bekleyen kan kahverengiye doner. En son atilan kanda bu endiselenecek bisey degil herkeste oyle olurYıllardır hep 7 gün olurum 8.gün temiz olurum ama hep dikkatimi bişey çekiyo önemli birşey mi acaba reglimin 5.günü falan gelen kan kahverengi akıntıya dönmeye başlıyor bu 8.güne kadar devam ediyor acaba o kahverengi akıntı nedir
Bence bir test yap spirallede hamile kalan bir sürü kişi varBenim şuan adet olmam gerekiyordu adet sancım var ama az az kahverengi geliyor arada oda gelmiyor göğüslerimde belirgin bi ağrı yok sizce hamilelikmi var spiralimde var ben anlamadım yardımcı olurmusunuz?
Genelde kahverengi reglin bitmeye yakın günlerde oluyor. Eğerki süresi çok uzuyorsa kadın doğuma görünmenizde fayda var.İdrar yolu enfeksiyonu içinde bol su için ilaçlada geçmiyorsa mutlaka bir üroloji bölümüne görünün ilerde gebelik kalmayı zorlaştırıyorYıllardır hep 7 gün olurum 8.gün temiz olurum ama hep dikkatimi bişey çekiyo önemli birşey mi acaba reglimin 5.günü falan gelen kan kahverengi akıntıya dönmeye başlıyor bu 8.güne kadar devam ediyor acaba o kahverengi akıntı nedir
O akıntı normal, maydonozu kaynatıp suyunu içebilirsin soğanı kaynatıp suyunu içebilirsin, civanperçeminide tavsiye edermYıllardır hep 7 gün olurum 8.gün temiz olurum ama hep dikkatimi bişey çekiyo önemli birşey mi acaba reglimin 5.günü falan gelen kan kahverengi akıntıya dönmeye başlıyor bu 8.güne kadar devam ediyor acaba o kahverengi akıntı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?