Regl süresi değişiklik yardımcı olurmusunuz?

Defnek12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2024
44
4
26
Merhaba arkadaşlar benim reglim normalde 6-7 gün sürer daha az hiç sürmez fakat son 2 aydır 3 gün içinde bitiyor acaba böyle bir durum yaşayan varmı ?

Merhaba arkadaşlar benim reglim normalde 6-7 gün sürer daha az hiç sürmez fakat son 2 aydır 3 gün içinde bitiyor acaba böyle bir durum yaşayan varmı ?
Benimde aynı şekilde 1 hafta sürerdi 2 aydır 4 günde bitiyor ve daha az geliyor bende merak ettim neden diye

Merhabalar yaşınız kaç
23 yaşındaki ile 33 yaşındayken ki aynı olmuyor. benimde 20 li yaşlarımda 6-7 gündü , 34 yaşındayım 5.gün tamamen bitmiş oluyor. kanama miktarı önemli değil diye araştırmıştım

Merhabalar yaşınız kaç
23 yaşındaki ile 33 yaşındayken ki aynı olmuyor. benimde 20 li yaşlarımda 6-7 gündü , 34 yaşındayım 5.gün tamamen bitmiş oluyor. kanama miktarı önemli değil diye araştırmıştım
27 yaşındayım canım ben 2 aydır böyle benim

Ben de 25 yaşını geçtikten sonra adet günlerimde azalma olmuştu ama doğurganlıkla ilgili bir sorun yaşamadım. Şu an 30 yaşımdayım ikinci bebeğime hamileyim. O zaman anneme sorduğumda normal olduğunu söylemişti yani çoğu kişide olan bir şey. Önemli olan adet düzeninin bozulmaması ve yumurtlama olup olmadığından emin olmak. Adet miktarı önemli değil diye biliyorum.

Merhabalar yaşınız kaç
24 yaşındayım fakat 2 aydırda yumurtlamam çok sancılı oluyor ve sonrasındada idrar tutma ve yoğun akıntı problemi oluyor

Kasım reglisi benimde 8 gün önceden oldu doktora görünüp gorunmeme konusunda kararsızdim yorumları okuyunca muhtemelen hava değişkenliğinden diye düşünüyorum artik günler hep aynı hiç degiskenlik göstermedi ama ilkkez bukdr erken oldum🤦🏻konu sahibi biranda 4 gün kısalması normal olmayabilir kontorle gidin isterseniz

Kasım reglisi benimde 8 gün önceden oldu doktora görünüp gorunmeme konusunda kararsızdim yorumları okuyunca muhtemelen hava değişkenliğinden diye düşünüyorum artik günler hep aynı hiç degiskenlik göstermedi ama ilkkez bukdr erken oldum🤦🏻konu sahibi biranda 4 gün kısalması normal olmayabilir kontorle gidin isterseniz
Bugün muayene oldum yumurtlama dönemimdede çok ağrı oluyordu çünkü düzensiz kilo alış verişinde böyle şeyler yaşanabiliyormuş

X